Skocz do zawartości
CHECK-IT

|Naprawa plyt glownych w Warszawie?!?|

Rekomendowane odpowiedzi

Ello.. Mam pytanie.. Nie wiecie gdzie mozna oddac prawdopodobnie popstua plyte ChainTech 7NJL1 na nforce2 w warszawie? Moze jest do naprawy ..? Nie koniecznie mmusi byc servis chaintecha tylko poprostu servis gdzie dobrze naprawiajaq plyty i je sprawdzaja... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh(.pl), ja chciałem tylko sprowokować "lawinę" linków od obrońców miasta stołecznego, bo nie wierze żeby tam niebyło serwisu. No ale nie ważne.

Podaj mu który linka do topicu, gdzie był adres tego "pc center" czy jak mu tam - naprawiają wszystkie podzespoły. Chyba było gdzieś w topicu o kartach graficznych, ale nie chce mi się szukać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PC center jest chyba dobre z tym ze jest w koszalinie :P Ja musze jutro ja oddac .. Wiec pc center odpada.. Jakies inne propozycje?

Wysłałem Abita na którym do wymiany były kondensatory, w czawrtek w poniedziałek dostałem sprawną płytę kurierem. Razem za naprawę z wysyłką dałem około 65 zł

PC-Center to porządna firma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Rzeznik_2236

Prawdę mówiąc ja też jestem zainteresowany. Znacie może jakieś miejsca w Wawie, gdzie mogą naprawić płytę (raczej lutowanie, ale tu chodzi o ścieżki, więc nie podołam temu sam) od ręki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PC center jest chyba dobre z tym ze jest w koszalinie :P Ja musze jutro ja oddac .. Wiec pc center odpada.. Jakies inne propozycje?

Wysłałem Abita na którym do wymiany były kondensatory, w czawrtek w poniedziałek dostałem sprawną płytę kurierem. Razem za naprawę z wysyłką dałem około 65 zł

PC-Center to porządna firma

Hehe, przepłaciłeś jak diabli. Idziesz do byle elektronika i wymienia c kądziorki za 30zł ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi