zari Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Witam, Mam zasialcz chieftec'a 360 SF. Na zasiłce nie znalazłem żadnych plomb, stickerów itp. Czy zatem wymiana wentyla w tej zasiłce na cichszy nie będzie sie wiązała z utratą (dość długiej bo 2-letniej) gwarancji? Czy też moze oni mają jakieś patenty by to sprawdzić? Czy wentyl w zasiłce chieftec'a jest przyczepiony do plytki w zasiłce na stałe czy przez wtyczkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No nie, serio?? Nie wieże , że nikt nie rozbierał chieftec'a... Very prosze o info od zorientowanych w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mi sie wydaje że plomby sa, sam o tym myślałem i znalazłem naklejke z gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 juz sporo ludzi pisalo na forum o papst modzie w chiftecu Sf i nie utracili gwarancji wystarczy ze zrobisz to tak ostroznie zeby nic nie bylo widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ale przeciez ten wentyl jest cichutki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nie dla wszystkich jest cichy :D jezeli np ktos siedzi po nocach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no własnie ja siedze po nocach... po prostu ma być kompletna cisza - dlatego lada dzień WC będzie - i PAPST na zasiłke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Przecież jest już dokładnie taki temat :? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=627...14eb2c19ba46e63 Jak ładnie wlutujesz kabelki do Papsta to nic nie będzie widać i nie stracisz gwarancji. Wszystko i tak jest ukryte pod naklejką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...