BuBu Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 jak to zobaczyłem to mi dosłownie szczena opadła 8O 8O 8O 8O http://www.casemod.com/showphoto.php?photo...&sort=1&cat=500 Jak było to usunąć (ale chyba nie było :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 spoko modzik ,ale bylo juz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 wczoraj wpadła mi w lapki taka rurka (jak te kominki w tej budzie) i pomyślałem że może 'ztuningowac' bude a'la ssamochód :P. Ale nie pomyślałem o tym zeby zrobić z budy samochód :) Super, poprostu super sprawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Dla mnie bomba ale jest lepszy hummer tam to jest wypasik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 mi się szczerze mówiąc bardziej podoba niz Orac3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Jak dla mnie to wyglada po prostu glupio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Nie warto. Starannie wykonana, pewnikiem mnogo złota i niewolników warta, błyszcząca i świecąca, ale jednak tajwańska zabawka na sześć baterii R20. Komuś się ociupinkę pomargało - albo modele RC, albo rzezanie komputrów. Już lepsze są te tam skrzynki na amunicję, kanistry, baniaki na olej i inne takie. Samochodzik, hłe hłe. Jakbym miał znowu 12 lat, to może by mi się podobało :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 stare :/ bardzo stare... ale modzik fajowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Nie warto. Starannie wykonana, pewnikiem mnogo złota i niewolników warta, błyszcząca i świecąca, ale jednak tajwańska zabawka na sześć baterii R20. Komuś się ociupinkę pomargało - albo modele RC, albo rzezanie komputrów. Już lepsze są te tam skrzynki na amunicję, kanistry, baniaki na olej i inne takie. Samochodzik, hłe hłe. Jakbym miał znowu 12 lat, to może by mi się podobało :> ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 hmm ja myśle o kompie a'la samochód :D moze ciekawie wygladac a nawet nie moze a musi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...