Skocz do zawartości
bachus_anonym

Ranking *Stabilnego* Maksymalnego FSB - Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

ehh sectorek sectorek chipset Ci nieuciagnie tak duzego fsb przy mnozniku 11, a mnozniki 10 i 10,5 to sobie mozesz wiesz:) zreszta ja juz sie szykuje z peltierem na NB wiec mnie nie dogonisz juz bo polece przynajmniej 280. moze jak sie uda to przebije sub-x  i bede pierwszy in the world a jak nie to i tak bede drugi czym nie pogardze:P. pozdro

1496954[/snapback]

Kooboos kooboos :) LUZIK LUZIK... wiem ze na 2800Mhz to z BARdzo wysokim FSB nie wyjade ale... narazie chce dobic do 2800 mhz ale do tego musze miec wolne i troszke pieniedzy :). a co do... FSB wiem wiem NARAzie KROLUJESZ - NArazie :razz: :razz: :razz: Ty Juz peltiera montujesz... hmmm to ja jednak tez bede musial cos wykombinowac :). LUz Luz wazne ze Konkurencja jest bez niej byloby nudmno.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak, nie ma to jak dobra konkurencja :D

1504394[/snapback]

Ehh tak wogole zastanawiam sie ostatnio czy tylko my posiadamy jeszcez NF7?? :razz: chyba juz wszyscy przeszli na nowsze platformy :wink: tylko my pozostalismy :)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja juz dawno sprzedalem moja Infinity i od dłuższego czasu jade na kt400 :mur: Troche zaluje bo moglem jeszcze troche pomeczyc NF2.

Konkurencji zbyt wielkiej zapewne miec nie bedziecie. Watpie aby znalezli sie jacys nowi chetni do meczenia swoich NF7 :wink:

Edytowane przez Tomwer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...