Sector19 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ehh sectorek sectorek chipset Ci nieuciagnie tak duzego fsb przy mnozniku 11, a mnozniki 10 i 10,5 to sobie mozesz wiesz:) zreszta ja juz sie szykuje z peltierem na NB wiec mnie nie dogonisz juz bo polece przynajmniej 280. moze jak sie uda to przebije sub-x i bede pierwszy in the world a jak nie to i tak bede drugi czym nie pogardze:P. pozdro 1496954[/snapback] Kooboos kooboos :) LUZIK LUZIK... wiem ze na 2800Mhz to z BARdzo wysokim FSB nie wyjade ale... narazie chce dobic do 2800 mhz ale do tego musze miec wolne i troszke pieniedzy :). a co do... FSB wiem wiem NARAzie KROLUJESZ - NArazie :razz: :razz: :razz: Ty Juz peltiera montujesz... hmmm to ja jednak tez bede musial cos wykombinowac :). LUz Luz wazne ze Konkurencja jest bez niej byloby nudmno. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a jak, nie ma to jak dobra konkurencja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 a jak, nie ma to jak dobra konkurencja :D 1504394[/snapback] Ehh tak wogole zastanawiam sie ostatnio czy tylko my posiadamy jeszcez NF7?? :razz: chyba juz wszyscy przeszli na nowsze platformy :wink: tylko my pozostalismy :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Ja juz dawno sprzedalem moja Infinity i od dłuższego czasu jade na kt400 :mur: Troche zaluje bo moglem jeszcze troche pomeczyc NF2. Konkurencji zbyt wielkiej zapewne miec nie bedziecie. Watpie aby znalezli sie jacys nowi chetni do meczenia swoich NF7 :wink: Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Tomwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no to chyba dobrze :D wskoczymy na dwa pierwsze miejsca na swiecie i nie bedziemy sie musieli martwic, a ktory z nas bedzie pierwszy to sie okaze :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Watpie aby znalezli sie jacys nowi chetni do meczenia swoich NF7 :wink:Nowi nie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...