wilczek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Czy bawiliście się tym programikiem na tej płytce ?? Czy działa na niej poprawnie ustawianie prędkości wiatraczka ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no jasne chciazby nawet teraz mi dziala, jedyny problem to smart bo nie widzi dyskow na HPT366 ale reszta gites w xp chyba dzialal HPT i smart ze speedfanem ale to dawne czasy ;) win98s is back Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 ja mam pare cooleroof , fshystkie z kontrolom prendości a działa tylko na jednym ( podłonczonym jako FAN 1 ), kapa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 wow ale czad 8O jak cicho 8) teraz cooler na cpu chodzi na 60 % jaka jest minimalna wartość jaką moge ustawić aby ruszył wiatraczek :?: ceną tej ciszy jest 40 Mgh :cry: bu ustawiłem teraz procka na 800 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 kurde zapomniałem :oops: która temp jest temperaturą proca mam: Temp2 Temp1 Temp :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 moze u mie ten cały problem wynika z roownoleglego korzystania z cpucool? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 kurde zapomniałem :oops: która temp jest temperaturą proca mam: Temp2 Temp1 Temp :?: wez odpal cos do wygrzewania proca i bedziesz widzial co pojdzie w gore najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gubernator Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 U mnie chodzi na 1% :lol: ale i tak go słysze! W końcu do Dragon Orb 3 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...