sliver Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Po zamknieciu jakiegos programu (np. IE6, ACDSee) menadzer zadan nadal pokazuje, ze sa odpalone i zajmuja ram, a komp wyraznie zwalnia. Spotkal sie ktos z czym takim?? Jak to naprawic?? Sys to WinXP pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Upewnij sie czy nie masz wirusa. Wylacz zbedne programy z autostartu. W ostatecznosci przeinstaluj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Upewnij sie czy nie masz wirusa. Wylacz zbedne programy z autostartu. W ostatecznosci przeinstaluj system. skanowalem dyski 3 roznymi antywirami i ad-aware i nic nie znalazly. w autostarcie mam obecnie wlaczone tylko 2 programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doberman Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 mam to samo i pewnie wiekszosc;) prawdopodobnie bug windozy to jest... gdy wylaczam progsa to jeszcze procesy pozostale po nim i po klopocie a tak robie jak zaczynam grac w cos coby bylo wiecej pamieci:) doberman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 No tak, ale dlaczego ja nie mam tego problemu? Uzywam WinXP Pro, IE6 a takze ACDSee... Musi byc jakas przyczyna. Moze sprobuj wylaczyc te 2 programy o ktorych piszesz, a jak nie to zainstaluj system na nowo. (Instalowales cos z Windows Update?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 (Instalowales cos z Windows Update?) szukajac rozwiazania problemu zainstalowalem wszystkie poprawki jakie byly dostepne dla mojej wersji systemu - bylo tego az 16 ale niestety nie pomoglo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...