grzesiek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 co sadzicie na temat tej płyty i czy warto ją kupić. :roll: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 GRZESIO LITOŚCI WIESZ ŻE JEST OPCJA "SZUKAJ"!!!!! P.S. MOBO NIE WARTO KUPOWAĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 szukałem ale nic ciekawego nie znlazłem a może roazwiniesz jeszcze wątek P.S . Będę lepiej szukał :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Warto. Mam coś takiego w swoim kompie. Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 a ja ją miałem i okazała się b. niestabilna, wymieniłem ją prędko na MSI KT3 ULTRA ARU i od tamtego czasu jest git... Zresztą, nie tylko ja miałem z nią problemy - zobacz recenzja na www.in4.pl . Najlepiej, jakbyś przed kupnem miał okazję DOKŁADNIE ją przetestować - może z Twoim egzemplażem będzie wszystko w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Asus to bardzo dobra marka, sam kupowałem jak dotąd Asus'y i jestem z nich bardzo zadowolony. Co do wersji na KT333 to może się okazać, że Asus jest odrobinę przydrogi, zwłaszcza wersja z Raid. Jak masz kasę, to warto, ale również warto zaoszczędzić kilkaset złotych, kupić np: Gigabyte'a i lepszy procesor, albo więcej ramu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 z cala pewnosci nie warto kupywac! :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinN Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Od ponad miesiąca używam właśnie tej płyty (w wersji RUF) i jak dotąd zachowuje się bardzo stabilnie - może trafiłem na jeden z tych "dobrych" egzemplarzy.. :D Przy decyzji o zakupie (oprócz przywiązania do marki ASUS :wink: ) kierowałem się obecnymi na płycie dodatkami (dźwięk 5.1, RAID, FireWire, USB 2.0). Owszem, cena zwala trochę z nóg, ale jak do innej płyty dodasz kartę dźwiękową 5.1 i pozostałe ww. kontrolery, to wcale nie wychodzi dużo drożej. Jeśli tak jak ja szukasz stabilnego i renomowanego rozwiązania, które ma posłużyć Ci ze 2 lata i dysponujesz odpowiednimi środkami - gorąco polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Poszukaj w archiwum moich postow na jej temat - ciagle podtrzymuje ze jest to jedna z najelpszych plyt pod SocketA w tej chwili. Co do problemow z stabilnoscia - faktycznie byly w pierwszej partii plyt z BIOSem 1004 - wymiana biosu na nowszy rozwiazuje ten problem (softem AsusUpdater - nawet nie trzeba robic dyskietki systemowej sam sie z netu uaktualni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dokladnie , nie byla to wada konstrukcyjna , co ciekawe koles na www.in4.pl nie pisze nic o zmianie biosu 8O . A jezeli chodzi o ta plyte zgadzam sie z Marco , jest to jedna z lepszych plyt na kt333 , kumplowi poradzilem teraz ta plyte i dostal nowy revision z nowym pudelkiem , zadowolony jest jak cholera . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdik Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 tak wlasnie wracajac do serwisu www.in4.pl to chyba jakas kpina koles mysle ze dostal wlape zeby oczrnic asusa ja jestem posiadaczem takiej plyty u mnie 1800xp(1530) poszedl na 1805 mhz to chyba znaczy wlasciwie ze ta plyta jest do bani hehheheh ale powaznie nie mialem zednych problemow poza nie kompatybilna karta dzwiekowa vortex ale juz po zakupie sb live wszystko oki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...