skin Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 kupilem niedawno na allegro Uniwersalny czytnik kart pamięci 6 w 1 ECS UCR-61S2B i cos mi niedziala mianowicie zainstalowalem oprogramowanie dotego (UCR-61S2B) i nadal mi niewykrywa czytnika a w menadzeze urządzen w kolektorach magistrali szeregowej tez nic niema sa tylko jakieś cztery zeczy ale je mialem juz wcześniej. po zresetowaniu komputera powinno pojawić sie w moim komputerze ikonka nowego dysku i nic tam niema moze ktos wie jak to zainstalować??? prosze pomuszcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Kolejny dysk w systemie pojawi ci się dopiero po włożeniu do czytnika karty pamięci. Wcześniej sam czytnik nie jest widoczny, tak przynajmniej mam u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Poszukaj odpowiednio zmodowanych sterowników do tego czytnika miałem ten sam problem albo masz linka do tych sterów:http://www.tecchannel.de/cardreader/ucr61s2bxp.zip U mnie działało bo już pozbyłem się tego czytnika jest to wersja do płyt ECS i na moim Asusie bardzo długo trwało wykrywanie go przez bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...