bladzio Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Jestem bardzo ciekaw czy ktoś wie można czy będzie on jeszcze dostępny w Pl?? Jest mi potrzebna konstrukcja z co najmniej jednym wlotem i dwoma wylotami, najlepiej jak był by w pozycji leżącej ( jak typhon ) bardzo prosiłbym jeżeli ktoś cos na temat typhona wie niech napisze , a jak znacie inne pojemniczki podobne konstrukcja do ww. to mile widziane propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Coś widze ze nikt nic nie wie szkoda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Coś widze ze nikt nic nie wie szkoda :/zajzyj na gielde , w proline powinny jeszcze byc . maja tez wyjsc niedlugo od CFD takie rezerwuarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja mam cos takiego :P , jestem z niego zadowolony dobrze się spisuje, tylko mam jeden problem, pleksa na górze obok korka do napełniania pojemnika zaczęła mi pękać nie wiem, z czym to jest związane pojemnik nie spadł mi ani nie waliłem w niego młotkiem :lol: . W Proline chyba już nie dostaniesz ,pisałem emaila kiedy będą, ale chyba są bardzo zapracowani, bo już 2 tygodnie nie otrzymuje odpowiedzi :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja mam cos takiego :P , jestem z niego zadowolony dobrze się spisuje, tylko mam jeden problem, pleksa na górze obok korka do napełniania pojemnika zaczęła mi pękać nie wiem, z czym to jest związane pojemnik nie spadł mi ani nie waliłem w niego młotkiem :lol: . W Proline chyba już nie dostaniesz ,pisałem emaila kiedy będą, ale chyba są bardzo zapracowani, bo już 2 tygodnie nie otrzymuje odpowiedzi :evil: .moze zabardzo dokrecales korek ? :? plexa lubi sie kruszyc/lamac pod wiekszym naporem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Wlasnie nie , odkrecalem go tylko 3 razy , z reszta tam jest uszczelka i wcale nie trzeba mocno dokrecac , moze trafilem na wadliwy okaz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 wyslalem mila do proline ale nie odtsalem odpowiedzi i szczerze nie licze na nia chyba ze sie mile rozaczaruje i rano zagladajac do skrzynki zobacze cos od nich :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 raczej nie oczekuj odpowiedzi , w sumie chyba lepiej zadzwon do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Nie licz na szybkie pojawienie sie rezerwuaru w Prolinie. Gadałem z gostkiem od nich i na razie nie zanosi sie aby coś od DD zamawiali. Moze juz im się nie opłaca:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 to bardzo szkoda :/wiadomo ze prz konstrukcjach WC z 3 lub wiecej blokami ciezka sprawa jest z kablami jeszcze jak z bloku na proca wychodza 3 krucce to mozna zrobic neizly labirynt z kablami :/ , moze nasz Mate cos wykombinuje na styl Typhona , wiem ze kiedys na overlocked.com byly polskie bloki podobne do typhona ale niestety jest to serwis chyba Ś.P :/ a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja też długo czekałem na Typhona ale nie ma, nie będę przez to rozpaczał. Może się do maja pojawią:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczych Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ja wczoraj kupiłem używany od gościa z tego forum. W całej Polsce i Typhoon i Tygon wyparował :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ja wczoraj kupiłem używany od gościa z tego forum. W całej Polsce i Typhoon i Tygon wyparował :( chcialem go wziac ale zabraklo $ :? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no niestety polska to zadupie i daleko nam do innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ma ktos dokladne wymiary tego reza i czy moze zrobic dokladne fotki bo chce cos takiego wykonac a wlasciwie poproscic o wykonanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 w CFD powinien byc lada dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 aha tylko neiwiem jak i gdzie zamuwic jak overlocked.com zdechlo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 mcs.pc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 www.overcooled.com jest w trakcie przebudowy. Nie bedzie wogole mozliwosci zamowienia tylko przede wszystkim anglojezyczna i polska oferta dla firm. Wszystkie produkty CFD w Polsce bedzie mozna kupic na www.mcs.pc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...