Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 jak bede przerabial to dam T prze pompa lub zrobie tak jak ma VIP z tym pojemnikiem. Zeby Ciebie uspokoic to podlozylem gabke. wczesniej pompka wisiala na wezu od chlodnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hmm co ja bym dał zeby hydorek pompowal wode nie do góry a w bok :-) polowe mniej wezy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hmm co ja bym dał zeby hydorek pompowal wode nie do góry a w bok :-) polowe mniej wezy :/poloz pompe na bok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 57C na grafie? nie za duzo? Ogólnie spoxik tylko te węże, a raczej ich długość, ale to jak mówiłeś zostanie naprawione. Pozdro. Sheep => na standardowym coolerku bylo 72-75st. goraca bestia jest. nvidiowy alarm sie wlacza sie przy 135st 8OSheep :?: nie no stary :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Sheep => na standardowym coolerku bylo 72-75st. goraca bestia jest. nvidiowy alarm sie wlacza sie przy 135st 8OSheep :?: nie no stary :?Avki macie podobne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Sheep => na standardowym coolerku bylo 72-75st. goraca bestia jest. nvidiowy alarm sie wlacza sie przy 135st 8OSheep :?: nie no stary :?Avki macie podobne :DJezus Maria, no ale bez przesady :!: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 sorki. z Sheepem mi sie skojarzylo nie wiem czemu. moze dlatego, ze ma bardzo podobny avatar ;] ja poznaje ludzi po AV. jeszcze raz przepraszam, bo glupio wyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Nie no śmieje się przecież, no ale AVKI są podobne odrobine - mój uzywam juz ho ho, a ten sheep sie wpieprzył :lol: hehe joke Pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hmm co ja bym dał zeby hydorek pompowal wode nie do góry a w bok :-) polowe mniej wezy :/poloz pompe na bok :D hmm a nie skruci to drastycznie zycia tej pompki , jak wiadomo pompy od CO moga pracowac w jednej pozycji a jak jest z pompkami cyrkulacyjnymi takimi jak hydorek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 hmm co ja bym dał zeby hydorek pompowal wode nie do góry a w bok :-) polowe mniej wezy :/poloz pompe na bok :D hmm a nie skruci to drastycznie zycia tej pompki , jak wiadomo pompy od CO moga pracowac w jednej pozycji a jak jest z pompkami cyrkulacyjnymi takimi jak hydorek ?? spokojnie mozesz polozyc pompe na boku , nic sie nie stanie , jedynie nie mozna ukladac tak ,zeby pompowala w dol. ale na bok to spokojnie :) sam mialem swojego eheima polozonego na boku i nic sie nie dzialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 moja tez lezy na boku a wlasciwie to wlot i wylot sa tak jak zawsze zato czesc z silnikiem przekrecilem na bok. i jest narazie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Sheep sobie tylko siedzi ze szczeka na ziemi... Co do pomylki.. uznajmy ze ja tez zadalem ci to pytanie, tylko podswiadomie :wink: ... FULL RESPECT Co do AV za niedlugo bedzie zmiana :] ... wlosy mi "troche" sie wydluzyly :mrgreen: Grzechu: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 szkoda ze u mnie temp nie pokazuje :P niestety fxy sie z deczka grzeja nawet te słabsze :) he jak zkończe to sie pewnie z niemcem na temp bedizem scigąc :P (no ofens) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Co do AV za niedlugo bedzie zmiana :] ... wlosy mi "troche" sie wydluzyly :mrgreen: Grzechu: :twisted: Hehe a mi się skróciły niestety, ale zapuszczam, zapuszczam!!! :D Pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Co do FX'ów to mój FX 5900 ma w trakcie normalnej pracy 43 stopnie (otoczenie 31) - zmienione chłodzenie ze standardowego (Sparkle platinium :) ) na miedziany cooler od Antka z wiatrakiem 70 mm. W stresie max pod 50 stopni podchodzi. Jak na WC to masz trochę wysokie te temperatury na grafie :( Może coś nie dociska albo coś nie tak z pastą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Tak czytam i czytam i zastanawiam sie zkont wy macie temperature GF?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Tak czytam i czytam i zastanawiam sie zkont wy macie temperature GF?? 8O skąd ... niektore gfy maja wbudowany miernik... nawet gf3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Oj tam mam orzeczonko to sie ortografia nie przjmuje a to jakim programem trzeba odczytac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Oj tam mam orzeczonko to sie ortografia nie przjmuje a to jakim programem trzeba odczytac ?? Zazwyczja jak grafa ma taka mozliwosc to dostajesz sofcik a jak nie to moze (bo nie pamietam) byla taka zakaldka w Riva Tunerze :?: Co do temp moj ti200 mial standard coler ok. 65. stres zalman Hp80 i5V witrak ok 50*C a na bloku nie wychodzil poza 45*C a teraz na 5600Unawet mi sie nie chce sprawdzac jest zimny(czesc nad rdzeniem tam ma mirnik od Musketera to pokazuje ~35*C PS: Cos mi sie tak kojarzy ze jak kumpel kupil sobie GF z wbudowanym miernikiem to mu sie zakladka w detkach pojawila temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Niemiec, twoj topic o WC jak rowniez twoje pomoce w innych topicach bardzo mi sie przydadza. Zaraz ten topic dodam do ulubionych. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mam czujnik na karcie ;] co do temp to zaraz po wyjeciu karty z pudelka temp dujala sie w granicach 65-70st wiec tak bylo formowo. pasta jest dobrze nalozona, ale jest jej duzo bo rdzen jest wklesly na srodku, blok tez jest dobrze docisniety. moze to kwestia kalibracji czujnika lub choroba wie czego. sadze, ze temp sa prawdziwe, bo tylny radiator jest cholereni goracy czyli uklad ma te 50-60st. a teraz info z placu boju ;] wylaczulem kompa na noc i pompke tez. rano sie obudzilem i patrze, ze mam ladnie zielone dno budy, sieciowke i tylny radiator na FXie. okazalo sie, ze pocieklo z gwinu zlaczek, dalem zamalo teflonu. krucce juz sa przewiniete ponownie i wkrecone duzo mocniej tak, ze oring az wchodzi w gwint. wc jest jednak rozlozone, czeka do wtorku az zakupie waz w Camozzim, kolanka, lutownice gazowa i topnik ;] poco to ?? zobaczycie jak skoncze :) :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mam czujnik na karcie ;] co do temp to zaraz po wyjeciu karty z pudelka temp dujala sie w granicach 65-70st wiec tak bylo formowo. pasta jest dobrze nalozona, ale jest jej duzo bo rdzen jest wklesly na srodku, blok tez jest dobrze docisniety. moze to kwestia kalibracji czujnika lub choroba wie czego. sadze, ze temp sa prawdziwe, bo tylny radiator jest cholereni goracy czyli uklad ma te 50-60st. a teraz info z placu boju ;] wylaczulem kompa na noc i pompke tez. rano sie obudzilem i patrze, ze mam ladnie zielone dno budy, sieciowke i tylny radiator na FXie. okazalo sie, ze pocieklo z gwinu zlaczek, dalem zamalo teflonu. krucce juz sa przewiniete ponownie i wkrecone duzo mocniej tak, ze oring az wchodzi w gwint. wc jest jednak rozlozone, czeka do wtorku az zakupie waz w Camozzim, kolanka, lutownice gazowa i topnik ;] poco to ?? zobaczycie jak skoncze :) :plum: A kiedy skończysz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 jak we wtorek kupie weze to sadze, ze wtorek sroda, bo do czawartku mam wolne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dam cos na zachete ;] www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1586.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1587.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1588.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1589.jpg fotki po 0.5MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Niemiec jakie weze polecasz? Najlepiej takie ktore mozna kupic w OBI, praktikerze, castoramie, leroy merlin etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 hmmmmmmm 100% wow piekny aLa typhon skad go masz mam nadzieje ze cFd da to do sprzedazy wyglada super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 weze mialem z obi, ale nie nadaja sie do szybkozlaczek, przynajmniej te, ktore ja kupilem i we wtorek bede kupowal firmowe weze do szybkolzaczek, cana jak dobrze pamietam to 5pln netto. rez trafi do sprzedazy tylo nie wiem kiedy. jak edzie dostepny to w www.mcs.pc.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ale to sa weze jakies igielitowe, gumowe, ogrodnicze? ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dam cos na zachete ;] www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1586.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1587.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1588.jpg www.oc-progz.prv.pl/fotko/000_1589.jpg fotki po 0.5MB Hehe co? spodobał ci się zbiorniczek na zjeździe w GDA?? to teraz sam sobie taki sprawiłeś heheh Ja bym tą plekse ładniej wyszlifował i wypolerował - lubie estetyczność. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nuttie => cholera wie jakie to sa weze ;] Grzechu => ja go nie robilem ;] poprawilem Grzecha ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...