Hipo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja dorwałem całkiem podobny do twojego to uwaliłem mu nózki aż za te oringi więc zrobil sie o połowe mniejszy wiec kolanka przestały być potrzebne. Z tego co mi wiadomo to trójnik całkiem typu Y jest dostępny tylko o równych kontach rozwarcia czyli 3x120 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 moj tez ma zdjety oring i jest zeszlifowany. Power By AMD ma trojnik z jedynk katem ostrym, ale z glupi trojnik nie dam 10pln. obecne rozwiazanie sie sprawdza ;] jest kilka pomyslow na przebudowe, ale jak zwykle potrzeba na to $$$ z ktora ostatnio cienko stoje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) fotka na specjalne zycznie Kubasika ;] Niemiec, skąd masz taki trójnik? Ten zielony na zdjęciu (3x120 st) Z czego on jest zrobiony? Miedź? Jaką średnicę zewnętrzną mają rurki? 12mm? 15mm? Edytowane 1 Maja 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja kupiłem w sklepie ogrodniczym, jest z plastyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Takie trójniki widziałem w OBI. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...