qrczych Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Cytat ja daje 1.8 i mam tem w stresie okolo 50C czy napiecie nie jest za duze? masz już przyczynę takiego stanu rzeczy.w życiu Zalman nie odbierze cipeła z procka potraktowanego 1.8V(do czegoś takiego trzeba mieć WC) u mnie na 1.675 już się sypie bo temperatury dochodzą do 55C,a w budzie mam 8wiatraków(nie licząc procka) niech napięcie oscyluje w granicach 1.625 i dostosuj do to odpowiednie FSB i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Cytat Cytat ja daje 1.8 i mam tem w stresie okolo 50C czy napiecie nie jest za duze? masz już przyczynę takiego stanu rzeczy.w życiu Zalman nie odbierze <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ła z procka potraktowanego 1.8V(do czegoś takiego trzeba mieć WC) u mnie na 1.675 już się sypie bo temperatury dochodzą do 55C,a w budzie mam 8wiatraków(nie licząc procka) niech napięcie oscyluje w granicach 1.625 i dostosuj do to odpowiednie FSB i będzie dobrze. Zmniejszylem na 1.7 i przy otwartej obudowie chodzi super - teraz chcem na gornej czesci obudowy zrobic otwor , zamontowac wentylator 92x92 zeby wyciahal cieple powietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...