qrczych Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 ja daje 1.8 i mam tem w stresie okolo 50C czy napiecie nie jest za duze? masz już przyczynę takiego stanu rzeczy.w życiu Zalman nie odbierze cipeła z procka potraktowanego 1.8V(do czegoś takiego trzeba mieć WC) u mnie na 1.675 już się sypie bo temperatury dochodzą do 55C,a w budzie mam 8wiatraków(nie licząc procka) niech napięcie oscyluje w granicach 1.625 i dostosuj do to odpowiednie FSB i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 ja daje 1.8 i mam tem w stresie okolo 50C czy napiecie nie jest za duze? masz już przyczynę takiego stanu rzeczy.w życiu Zalman nie odbierze <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ła z procka potraktowanego 1.8V(do czegoś takiego trzeba mieć WC) u mnie na 1.675 już się sypie bo temperatury dochodzą do 55C,a w budzie mam 8wiatraków(nie licząc procka) niech napięcie oscyluje w granicach 1.625 i dostosuj do to odpowiednie FSB i będzie dobrze. Zmniejszylem na 1.7 i przy otwartej obudowie chodzi super - teraz chcem na gornej czesci obudowy zrobic otwor , zamontowac wentylator 92x92 zeby wyciahal cieple powietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...