qqqwee Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam bardzo serdecznie.Osmieliłem sie zadac to lamerskie pytanie gdyz po kilku wizytach w salonach komputerowych zgłupiałem.Teraz o karcie 1-spisane z karty(wyciagnietej)mvga-mvtnt 2ma 32 mb 2-informacje o karcie z win xp riva tnt 2 model 64 rozmiar pamieci PŁYTA GŁOWNA gigabate-8knxp wymagana karta agp 4X/8X 1-czy karta która podałem podejdzie mi do tej płyty 2-jezeli nie to jaka mam kupic(najtansza brak na razie kasy nie chce wyrzucac pieniedzy w błoto pozniej i tak kupie jakas lepsza) 3-jakie modele z tych najtanszych moga byc z allegro 4-czy ilosc pamieci w karcie ma znaczenie(tylko do montarzu)nie chodzi o osiągi Przepraszam za lamerskie pytanie ,ale 4 sklepy i 4 opinie.Tak wiec moze tu dowiem sie jak jest naprawde a-1 sklep spali pan karte b-spali pan slot na karte c-mozna przestawic w biosie d-ta tarta sie nada Który sklep miał racje? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 nada sie oczywiscie ja mam rive ona ma agp2x mam ja na epoxie 8rda+ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqqwee Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 TO DLACZEGO W SPECYFIKACJI PŁYTY PISZE AGP 4x,AGP8X,CZY PŁYTY OBSŁUGUJA TEZ KARTY Z NIZSZYM AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 musi obsluzyc tak pisze tylko agp obslugije 1 2 4 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Masz to napisane na pierwszej stronie w instrukcji plyty glownej . Masz tam podane jakie karty obsluguje a ktore nie wiec nie ma problemu z Riva przynajmniej u mnie ale na wszelki wypadek poczytaj sobie czy u Ciebie nie ma na przyklad oznaczonej Rivy M64 jako karty nie zgodnej z plyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Riva tnt2 m64 chodzi na AGP 4x, więc nie powinno byc zadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mi chodzi na AGP 4x, chyba ze masz jakias wyjatkowa co chodzi tylko na 1x, 2x ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...