lubmich Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Właśnie dostałem fajny tekst mailem o to on : ===8<===============Treść oryginalnej wiadomości=============== Jej pierwszy raz On: No to zacznijmy kochanie. Najpierw usiądźmy sobie wygodnie. Ona: Dobrze. A teraz powiedz mi jak to się robi? Tyle o tym słyszałam od koleżanek. On: Najpierw weź go do ręki. Ona: ALE OBLEŚNE On: Zapewniam cię, nie ma w tym nic obleśnego. Chwyć go za główkę jedna ręką. Ona: Tak? I co dalej? On: Tak, a później pociągnij druga ręką. Ona: Ach tak On: No właśnie, widzisz jak dobrze idzie? Ona: I co teraz? On: Teraz possij. Ona: NO Ty chyba żartujesz??? On: Nie, nie żartuję. Zacznij ssać. Ona: Obleśne. Naprawdę ludzie tak robią??? On: Tak. Ona: Jesteś pewny? On: Tak, mówiłem ci ze jestem doświadczony. Dla mnie to nie pierwszy raz. Uwierz mi. Possij chwile. Ona: (ssie) Hmmmmmmmm... On: No, co uważasz? Ona: Słonawy w smaku. On: No, to chyba dobre nie? Ona: Nawet nie głupie. I co teraz? On: Teraz rozsuwasz nóżki. Ona: CO, co ty powiedziałeś?? On: Rozsuwasz nogi. Ona: Tak miałeś na myśli? On: Tak, tylko musisz bardziej odgiąć nogi bo będzie ciężko dojść. Pokażę ci. Ona: A, rozumiem. On: Właśnie. I znowu bierzesz go w rączkę. Ona: Hmmm... On: Jak go już wyciągniesz to wsadzasz go do buzi. Ona: Taaak. On: Ooo, właśnie tak. Ona: A co zrobić z tym żółtawym? To tez się połyka?. On: Zależy od upodobania. Można połknąć jak się chce. Ona: Spróbuję... Hmmmmmmmm. PYCHAAA On: Hmm, no nie głupie. Ona: --- On: Popatrz teraz na mnie. Spróbuję wyciągnąć to różowe palcami. Ona: Ooooo? On: Czasem są małe problemy. Można sobie wtedy pomoc ustami. Ona: Hmmmmmmmm On: Można tez trochę possać, to czasami pomaga. Ona: (sucks) Hmmmmmmmmmmmm On: Aaa Teraz poszło Ona: Taaak, czułam. On: I jak? Smaczne było? Ona: Musze się przyznać ze nie głupie. On: Chcesz więcej? Ona: Tak, chętnie. Powiedz mi tylko czy to musi być tak cholernie skomplikowane??? On: No, kochanie, ja ci na to nic nie poradzę. Tak się je raki. ===8<===========Koniec treści oryginalnej wiadomości=========== Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :D hehehe... dobre :D hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 hehehehhehh :lol: smiszne :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Cytat Tak się je raki. To jest najmocniejszy kawałek. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dobre :lol: , a ze rakow brak..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Świetne :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: no dosyc, dosyc... a tak dobrze sie zapowiadalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Śmieszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 he he he smieszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 tia, trzyma w napieciu do ostataniego wersa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Dobre, ale zakończenie do przewidzenia. Zaraz kiedy to ja ostatnio jadłem raki....? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...