AndyN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ściągnąłem UD ale nie mogę się zarejestrować Jak to zrobić? Nie mogę przejść tego ekranu rejestracyjnego. Nic nie daje wpisywanie Member Name, Password, UD Agent's Name. Dostaję info "The user name or password (...) does not match the one in our records". A próbuję się zarejestrować jako nowy użytkownik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 moze nazwa uzytkownika juz istnieje :/ sprawdz inna nazwe uzytkownika i/lub profilu. moze haslo musia teraz byc jakies alfanumeryczne. brak mi pomyslow ja nie mialem problemow z rejstracja i z dodawaniem nowych kompow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 moze nazwa uzytkownika juz istnieje :/ sprawdz inna nazwe uzytkownika i/lub profilu. moze haslo musia teraz byc jakies alfanumeryczne. brak mi pomyslow ja nie mialem problemow z rejstracja i z dodawaniem nowych kompow. Moje hasło składa się 3 liter, bez cyfr i znaków specjalnych. Możliwe, że nazwa użytkownika którą wybierasz już istnieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...