Dempsey Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam serdecznie. Sprawa taka jak w temacie. Ten BOX-owy wentyl chodzi za głośno. I mam problem, na jaki sie zdecydować. Idealnym rozwiązaniem byłby wentyl który przynajmniej utrzymał by mi dotychczasowe temperatury a mianowicie 47 stopni, 54 w stresie a przy tym ciszej chodził. Ten Box-owy szumi z szybkością 3750 rpm i przez to jest dość słyszalny. Myślałem nad Spire WhisperRock IV za 48 zł.. czy on by spełniał moje wymagania, może ktoś ma doświadczenie bo wymieniał. Interesują mnie wentyle tak do 70 zł. Z góry dzięki za wszelkie porady i sugestie. Pozdrawiam życząc miłego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Tutaj popatrz, a jak nie wystarczy to poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 never ten wentyaltor rock IV!!!! mialem go i to byl najwiekszy błąd lepszy jest juz spire micro flow II i tańszy! ale juz terz ejzdze na zalmanie 7000AlCU oem bo box 50 zł droższy , a ten kolo 100 zł a sie opłaca, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristos Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 never ten wentyaltor rock IV!!!! mialem go i to byl najwiekszy błąd lepszy jest juz spire micro flow II i tańszy! A ja uzywam Whisper Rocka IV i jestem zadowolony. Moj podkrecony duron w iddle ma ok. 40 stopni a w stresie do 45--46. Mam co prawda mam niezly przewiem w budzie, ale uwazam, ze coolerek jest na prawde spox. Oczywiscie jak masz $$$ to kupuj Zalamana 7000 Al-Cu OEM (od 99 zeta). Ale jesli nie wyciskasz z Bartona siodmych potow i mozesz wydac max 50 zl to polecam Whispera, ktory dodatkowo jest dosc cichy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polikon Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 never ten wentyaltor rock IV!!!! mialem go i to byl najwiekszy błąd lepszy jest juz spire micro flow II i tańszy! ale juz terz ejzdze na zalmanie 7000AlCU oem bo box 50 zł droższy , a ten kolo 100 zł a sie opłaca,einar zwracaj uwagę do kogo piszesz maile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...