mantra Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 witam czy ktoś może mi powiedzieć jakich zabiegów należy dokonać aby zainstalować zalmana 7000A na Abicie nf7-s 2.0, poza obcięciem mocowania. czy płyta się nie wygina zbyt bardzo ?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :google: bo pisalem o tym z 10 razy a inni pisali 100. mocujesz podstawki na odwrot i obcinasz zapinke i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 kolega Niemiec dobrze pisze, więcej się dowiesz z tego topica: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=387...ght=zalman+7000 płyta się nie wygina zbyt bardzo, wiem bo mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...