pci Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mam zamiar kupic taka obudowe http://sirius.pl/product.php?action=info&id=4171&sid=1 uzywana za ok 50zł, wiem ze chieftec to to nie jest ale jak ja oceniacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Moja siora ma taką obudowę i narazie nic nie odpadło :D . Napisz co chciał byś wiedzieć, bo zalerzy jak ma być wykorzystana :wink: .Bo jeśli ma być wpechana głęboko pod biurko to .... .Jak checsz to moge ją troche potestowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Szajs to jest, na fotce jeszcze jako tako wyglada, ale na rzyffca to juz tragedia :/ Blaszki z puszek po sledziach, plastik z jakiegos odzysku chyba :( Nie warto IMHO, o zasilce juz nie wspomne. Lepiej zasac jakas stara firmowke z Allegro i dokupic te 2 puszki sprayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ja bym wziął, nawet żeby na części odsprzedać z zyskiem. weź a jak ci nie będzie odpowiadała to sprzedasz zasilacz za jakieś 40-50zł i blachy za 30-40. trafiają się lolki na allegro i biorą "bo ma 350W". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanyX Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Ja to bym ja przemalował i podswitlił to by było ok , ale tak to by sie do niczego nie przydała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...