cezar.I Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Dzień dobry mam problem z win 98 chciałem go wgrać jako drugi system pierwszy to win XP na dysku C win 98 wgrałem na dysk D instalacja ok chodzą oba problem zaczyna się gdy chciałem w 98 zainstalować sterowniki do karty graficznej bo oczywiście są podstawowe VGA gdy chcę wgrać swoje z oryginalnej płyty to wyskakuje komunikat że to urządzenie nie będzie poprawnie działać i jak wgrałem na chama to faktycznie nie działa wgrałem detonatory pod 98 to przy instalce wyskakuje komunikat że nie ma urządzeń NVIDY ?:??? i tu zdurniałem mam GForce TI 440 karta za nowa do win 98 bez sensu przecież na płycie mam oryginalne oprogramowanie do win 98 co ma zrobić ????. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Niewiem czy to w ogóle dobre rozwiązanie instalować wpierw XP-ka a potem 98, ja tak kiedyś zrobiłem i musiałem nowe partycje wszystkie zakładać bo się wszystko powaliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 =KrAnKeD=, mozna instalowac w takiej kolejności, ale trzeba umieć. cezar.I, sciągnij sobie jakieś stery dla win98 z www.nvidia.com i spróbuj zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 w tym problem że stery sobie ściągnełem różne ale żadne nie wchodzą ( brak urządzenia nvida) a kolejność może i to jest to ale system xp chodzi bez zarzutu a 98 chodzi w VGA 16 kolorów i też bez problemów(chyba bo innych sterowników nie dogrywałem po tym jak od grafy mi nie weszły ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 w tym problem że stery sobie ściągnełem różne ale żadne nie wchodzą ( brak urządzenia nvida) a kolejność może i to jest to ale system xp chodzi bez zarzutu a 98 chodzi w VGA 16 kolorów i też bez problemów(chyba bo innych sterowników nie dogrywałem po tym jak od grafy mi nie weszły )z tego co pamietam to moze musisz w biosie pprzypisac przerwanie dla agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...