Skocz do zawartości
Adios03

Kiedy nalezy zwiekszyc zasilanie???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam radeona Hercules 950064MB (275/270Mhz), pamieci infineon 3.0ns i wszystko sie bardzo ladnie kreci....tylko ze przy ustawieniu okolo 300/300Mhz obraz na 3DMarku zaczyna jak by lekko skakac , a wyniki zaczynaja spadac :( ???Czy to wina napiecia?Jak tak to jak jest oznaczona w biosie,o ile nalezy ja podniesc?Mam zasilke Chieftec 360W DF,reszta jak w opisie. Prosze o jakies rady.Czy jak podkrecacie karty bawicie sie tylko RivaTunerem, czy rowniez trzeba zwiekszac napiecie???? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam radeona Hercules 950064MB (275/270Mhz), pamieci infineon 3.0ns i wszystko sie bardzo ladnie kreci....tylko ze przy ustawieniu okolo 300/300Mhz obraz na 3DMarku zaczyna jak by lekko skakac , a wyniki zaczynaja spadac :( ???Czy to wina napiecia?Jak tak to jak jest oznaczona w biosie,o ile nalezy ja podniesc?Mam zasilke Chieftec 360W DF,reszta jak w opisie. Prosze o jakies rady.Czy jak podkrecacie karty bawicie sie tylko RivaTunerem, czy rowniez trzeba zwiekszac napiecie???? :?:

zazwyczaj infeony byłu niedovoltowane :P teoretycznie twoje powinne spokojnie iść na 330, jeśli przy 300 masz już problemy to brak mu volta. proponuje iśc do monopola i kupić ze 2ie puchy VOLTA i zapodać na karte :P

a tak tak na powage to pewnie brak mu, poszukaj było tego pełno na forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...