Adios03 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mam radeona Hercules 950064MB (275/270Mhz), pamieci infineon 3.0ns i wszystko sie bardzo ladnie kreci....tylko ze przy ustawieniu okolo 300/300Mhz obraz na 3DMarku zaczyna jak by lekko skakac , a wyniki zaczynaja spadac :( ???Czy to wina napiecia?Jak tak to jak jest oznaczona w biosie,o ile nalezy ja podniesc?Mam zasilke Chieftec 360W DF,reszta jak w opisie. Prosze o jakies rady.Czy jak podkrecacie karty bawicie sie tylko RivaTunerem, czy rowniez trzeba zwiekszac napiecie???? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 to moze byc tez wina chlodzenia :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mam radeona Hercules 950064MB (275/270Mhz), pamieci infineon 3.0ns i wszystko sie bardzo ladnie kreci....tylko ze przy ustawieniu okolo 300/300Mhz obraz na 3DMarku zaczyna jak by lekko skakac , a wyniki zaczynaja spadac :( ???Czy to wina napiecia?Jak tak to jak jest oznaczona w biosie,o ile nalezy ja podniesc?Mam zasilke Chieftec 360W DF,reszta jak w opisie. Prosze o jakies rady.Czy jak podkrecacie karty bawicie sie tylko RivaTunerem, czy rowniez trzeba zwiekszac napiecie???? :?: zazwyczaj infeony byłu niedovoltowane :P teoretycznie twoje powinne spokojnie iść na 330, jeśli przy 300 masz już problemy to brak mu volta. proponuje iśc do monopola i kupić ze 2ie puchy VOLTA i zapodać na karte :P a tak tak na powage to pewnie brak mu, poszukaj było tego pełno na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 j.w. i wkoncu jaka to grafa ?? 9100(podpis) czy 9500 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...