Predator Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Problem jak w temacie. Za nic nie da się doprowadzic karty sieciowej zintegrowanej na plycie do stanu funkcjonalnosci. Na innej karcie sieciowej LAN smiga az milo. Co zrobic aby ta karta wysylala i odbierala dane. Na razie cos wysyla. Nie wiadomo gdzie to znika. A nic nie chce odbierac. Prosze nie wysylac mnie na google itp. Przejrzalem ze 100 topikow i wiem ze ten problem sie powtarza. Do tej pory nie wiem jednak jaki jest na to przepis. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Wypadaloby podac jakie mobo, OS itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 zmien moze sterowniki u mnie na 8rda+ wszystko pieknie smiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...