Vadeer Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A ja swoją bude jutro odbieram od lakiernika 8) Zobaczymy jak nowy kolor czerwony będzie wyglądał :) Potem do szklarza po szybke i okienko zrobie :) Podświetle i będzie lux :Pnie lubie strasznie czerwonego. juz wole niebieski i zielony ale czerwony to feeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A ja swoją bude jutro odbieram od lakiernika 8) Zobaczymy jak nowy kolor czerwony będzie wyglądał :) Potem do szklarza po szybke i okienko zrobie :) Podświetle i będzie lux :Pnie lubie strasznie czerwonego. juz wole niebieski i zielony ale czerwony to feeeeee No są gusta i guściki :) twój to guścik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 :? - no comment (szkoda ze nie ma emoticonki z jezykiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 :? - no comment (szkoda ze nie ma emoticonki z jezykiem) Vadeer chyba się nie obraziłeś :) A tak przyokazji to fajnie ci ten napis "Vadeer" wyszedł, czym go robiłeś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mowisz o mojej obudowie? Farbka modelarska i pedzelkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mowisz o mojej obudowie? Farbka modelarska i pedzelkiem. Aha bo bardzo ładnie wyszedł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 niestety malowane bylo pedzelkiem i z bliska jest to zauwazalne (w niektorych miejscach widac kierunek pociagniec) ale ogolnie wyglada faktycznie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!mX Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 FAJNA BUDA pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 spoko :) tylko troche malo fotek przodu obudowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...