MadMat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 sie zastanawiam co mi lepiej kupic (mam 250zl) czy wymienic ASROCK KT400 na ABIT NF7 -> http://sklep.benchmark.pl/pelny_6438.html (a moze inną doradzicie do ceny (250zl + 100zl za starą plytkę) czy moze lepiej dokupic 256drr ?? a moze moge cos jeszcze innego zrobic co mi doradzicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja bym brał ram, gdyż 256MB to naprawde mało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 PS zobaczylem jeszcze: http://sklep.benchmark.pl/pelny_10195.html parametry jak w ABICIE tylko cena czy plyta za tak bardzo sie różni ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Tak samo jak kolega wyżej radzi, dokup ramu w drugiej kolejności mobo, resztę masz ok, ew. zasilacz bo nie wiem jaki masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 mam standardową 300W - narazie komp sobie radzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 podaj nazwę bo standardowa to mi przychodzi na myśl jedynie Codegen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy83rok Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Ja zdecydowanie barlbym na twoim miejscu ram :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 również doradzam ram!!! sam mam 256 i wiem co to znaczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja bym na jego miejscu najpierw zainwestowal w Mobo , jakos tak jestem przyzwyczajony ze w podstawe zawsze najwiecej kasy wsadzam a potem dopiero reszta... No i na NF2 ma juz blokade PCI/AGP wiec jak ma dobra serie tego procka to go ladnie pociagnie... 256ramu to malo wiem bo sam ostatnio dokupilem i jest duza roznica , ale Mobo to podstawa . Ewentualnie spylisz potem ram i sobie dokupisz cos w dualu i juz bedziesz mial fajnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 hmm kupilem se karte TV :P a ram no cóż moze innym razem - za jakies 5 dni ale tak props moja plyta obsuguje tylko (333) a jak wiadomo o 5 zl droższe są (400) i mam dylemat czy na prawdę warto kupawac 333 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Kup 400 w przyszłości jak zmienisz mobo to może Ci się przydać, narazie na tej płycie głównej będą chodziły jako 333(mhz). pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 wlasnie, kup 400 bo potem mozesz duzo przetaktowac szyne fsb a roznica w cenie jest bardzo mala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jezeli ktos teraz ma pod AMD KT400 to NIE MA PO CO wymieniac na nf2 bo za pol roku/rok bedą plyty pod a64 w cenie 500zl wiec wymiana plyty teraz mija sie z celem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Ja bym sprzedal te twoje ramy bo to jest 333MHz i kupiłbym za ta forse Hynixy 2x256 ale taktowane na 400MHz bo jezeli kupowac jakas konkretna plyte to min. 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...