qbass Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Strone tworzylem razem z moimi kolegami. Pisalem do niej kilka tekstow. Mam nadzieje ze chodzi, bo ostatio mielismy z nia male klopoty. :arrow: Oto adres: www.chotylow.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ja pochodze z wisznic 8) (ale od paru lat tam nie mieszkam) wiec mozne znacie :lol: Stronka jest zawalista :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 JAsne ze nam. ;] Widze ze kilka osob jest z okolic Bialej Podlaskiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Hehe po fotkach biurowców i kolejki nadziemnej widze że niezłą tam macie metropolie :lol: :wink: Ogólnie srtonka fajna , dobra kolorystyka ( nie męczy oczu) ale nie lepiej było zrobic ją na zasadzie ramek ?? Teraz jak sie kliknie na link to ładuje się cała strona a jakbyś miał ramki to tylko środek by się zmieniał . Pomyśl nad tym :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 good ajdija walker3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nawet fajna :D mozesz cos jeszce o bialej napisac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 good ajdija walker3dWiem :wink: bo sam się męczyłem z ramkami dużo czasu ale za to o wiele wygodniej poźniej zarządzać swoją stroną. PS. Aż wstyd się przyznac ale już od roku nie aktualizowałem mojej strony , nawet jej nie dokończyłem :cry: ale teraz idą święta więc na pewno coś napisze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...