osteotom Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Nabyłem radka 9700 i chcę go podkręcić. Mam zamiar zakupić radiatorki BGA TweakMonster Chrome . Dostępna jest już w sprzedaży dwustronna taśma samoprzylepna miedziana - /www.4max.com.pl/ - czy ktoś może już kleił nią radiatorki do pamiątek i jakie ma doświadczenia :?: Czy wogóle wchodzi ona w rachubę :?: Inna sprawa to same radiatory - zdania "uczonych" są podzielone - proszę o jakąś podpowiedż - które kupić :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Kupiłem ją dzisiaj i takiego chłamu jeszcze nie widziałem totalna klapa. O tej miedzianej taśmie zapomnij 7,9zł wyrzucisz w błoto. Jutro kupuje klej thermopox. Tobie też to radzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Mam dokładnie tę samą kartę, dokładnie te same radiatorki i próbowałem kleić na dokładnie tę samą taśmę... jest do [gluteus maximus]. Ja posmarowałem an środku radiatorki pastą Arctic Cooling Ceramique, a na rogach dałem odrobinę super glue... i się trzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Te radiatorki tak na oko maja jakas dziwnie mala powierzchnie oddawania ciepla... Ja kupilem OCZ BGA Alu i pamiatki 3,6 chodza na 320 bez problemu, dalej nie probowalem bo nie czuje potrzeby :). A do tych Tweakmonster nie jest od razu dodana tasma termoprzewodzaca? Bo moje Alu przyszly z siriusa z tasma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osteotom Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Właśnie nie piszą nic na ten temat, a na fotkach widać,że chyba nie.Dlatego pomyślałem o tej taśmie dwustronnej miedzianej,ale skoro jest do d... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Moje też miały taką gumę do żucia w standardzie. Koledze proponuję radiatory OCZ miedziane, ale nie te chromowane, bo te cieniutkie są. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 a ja polece tasme od Rosia, mam radiatorek na nb na tym i dziala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 a ja polece tasme od Rosia, mam radiatorek na nb na tym i dziala :lol: oczywiscie do klejenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osteotom Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Sorry - ta "taśma od Rosia" - coż to takiego i gdzie ją ew. nabyć :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Sorry - ta "taśma od Rosia" - coż to takiego i gdzie ją ew. nabyć :? Wszystko ladnie opisane 8) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37951 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osteotom Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Thx za link :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonek Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Thx za link :D Nie ma za co :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osteotom Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Latałem po necie szukając tych miedzianych - wszędzie to samo - DŁUGI okres oczekiwania na dostawę :!: Na Allegro z takimi też klapa. Czy ma ktoś namiar na miejsce gdzie można kupić takie miedziaki "na już" :evil: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...