SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 wiesz wogole jaką taki miernik ma tolerancje wieksza niz najgorsza płyta ale jak wy uwazacie ze mierniki sa lepsze to wasz problem Wy nawet chyba nie macie pojecia jakie plyty glowne sa dokladne :!: hehehehehahahahahah buachahahahahaha :D ale zes mnie rozbawil hehehe rotfl nagroda miesiaca nie powiem za co.... ps. a ten zasilacz to jeszcze lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 nie komentujcie juz wiecej tego kolesia bo szkoda na niego miejsca w topiku :D onion<-- jesli to napięcia z biosu/speedfana to mozesz je o kant pu py obic ! wez jakis miernik !! a podrogie sprawdz czy masz FSP czy ESP bo jesli to pierwsze to raczej napięcia ma sz dobre :) aha i popraw podpis bo takiego czegos jak Geforce 4 5200 nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Dzienki za poprawke! I jak coś to OniO, a nie onion <lol>!! No więc ja mam Esp i te napięcia pokazuje mi z Biosa i USDM (aplikacja Epoxowa) ale to odwołuje się pewnie do mierników Biosa. A tak po za tym zastanawiam się nad wymianą zasilacza ma modecom`a 350W z aktywnym Psb czy jak inaczej ten skrót mógl być! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Mam teraz bezfirmowy 300W, na sprzęcie z podpisu nawet działa ale chcę zmienić płytę i proca na Bartona 2500+ i potem wszystko podkręcić. Wystarczy taki Chieftec 360W z siriusa za 199 zł ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wystarczy fsp 300 gtp za połowę tej ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 dac mo wodki dobrze godo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Jakiej?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...