Manciarz Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam jakiej dlugosci tasm do hdd i cd-romu a takze fdd urzywacie czy 60cm starczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 zalezy jak wysoko w obudowie chcesz dac napedy optyczne ja osobiscie kupilbym do hdd/cd-rom kable 90 cm a do fdd 60 . spokojnie ulozysz w budzie i nie beda za krotkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Prosze zmien podpis ;[ Te strzalki nie wygladaja za ciekaie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Prosze zmien podpis ;[ Te strzalki nie wygladaja za ciekaie.swoja droga czcionka tez nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 "zmniejszyl reed" mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 "zmniejszyl reed" mi sie podoba :)_________________ Cos na temat mojej konfiguracji kompa: Intel celeron 2,4Ghz, GeForce mx440 128mb DDR 256bit, 512mb DDR 400mhz, seagate barracuda 30gb 7200obr/min, plyta glowna Gigabyte GA-SG667, panel strujacy CoolerMaster. zmniejszył reed :wink: u mnie do fdd spokojnie zwykla tasm styka (jest na dole) do cd ktory jest na samej gorze big towera mam tasme 90 cm - jeszcze nawet troche zostalo (po drodze jest do niej podlaczony tez naped cd-rw) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Kupujesz taka, jaka jest ci potrzebna... tak w ogole to co to za pytanie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Kupujesz taka, jaka jest ci potrzebna... tak w ogole to co to za pytanie? :lol:moze przez neta kupuje :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 tez nie rozumiem tego pytania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...