Tomer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Gdy kupowalem ta plytke w srodku byl tylko sledz D-Bracket. Stad moje pytanie, czy mozna gdzies dokupic sledzia S-Bracket i tego z 4 "dziurkami" USB 2.0 :?: :roll: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 USB 2.0 jest chyba tylko w wersji -ARU ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Widziałem śledzie z USB w sklepie (Proabit - Poznań). Ale czy to będzie pasowało (podłączenie) i czy były USB 2.0 to nie wiem bo nie pytałem. Musisz popytać w jakimś sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 USB 2.0 jest chyba tylko w wersji -ARU ? tak, dokquadnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomer Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no coz trzeba bylo swego czasu wydac te 150zl. wiecej i kupic juz wersje z raidem :cry: :( kurde... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Popytaj na Allegro albo kup obudowe z usb i takimi tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...