Skocz do zawartości
set2004

...::ECS L7S7A2+L PARE PYTAŃ::...

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie. Rzecz w tym że próbowałem najpierw z wersją która jest standardowo instalowana przez XPka a potem na najnowszych i dalej to samo. Obojętnie którą wersję DirectXa zainstaluję. Mało tego. próbowałem na innej karcie graficznej a dalej to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chciałbym się powtarzać ale w kilku wątkach ale jak z zasilaczykiem ?

mój ECS czy to z MX440, GF3 czy radkiem 8500LE zawsze bez problemów ale Live nie mam ;) grafę możesz odrzucić.

jeśli instalujesz świeży system bez live to sieciówka działa ?? u mnie chodzi siciówa, innej nie mam, zobacz może jeszcze czy masz wyłączony fast writes w bisoie, jakie FSB masz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zainstaluje system bez Live i jadę na Zintegrowanej karcie to sieć działa ale tylko przez jakiś czas. Wystarczy ze wlacze np. winampa i siec znika. Karta sieciowa nie daje znaku zycia i nie wykrywa sygnalu radiowego. Jesli nic nie wlacze i dziala tylko siec bez włączania musyki to sieć potrafi działać przez jakis czas ale też nie za długo.

Zasilacz 300W prądy Orange - 14A

Red - 20A

Yellow - 13A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki. Dopiero zaczyna przygodę na jakimkolwiek forum. Problem w tym że tak jak pisałem wcześniej kiedy mam Live a zintegrowana jest wyłączona to mi się wiesza komp po mniej więcej 3 minutach. Po restarcie komputer sugeruje że problemem sa sterowniki karty graficznej. I tak w kółko macieja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Sorki. Dopiero zaczyna przygodę na jakimkolwiek forum. Problem w tym że tak jak pisałem wcześniej kiedy mam Live a zintegrowana jest wyłączona to mi się wiesza komp po mniej więcej 3 minutach. Po restarcie komputer sugeruje że problemem sa sterowniki karty graficznej. I tak w kółko macieja.

Spoko, ale ja się pytam czy wyłączyłeś ją fizycznie w biosie?? A jeśli nie to czy próbowałeś ją wyłączyć w biosie i zrobić reinstalkę systemu?? Trzeba wszystkiego próbować. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te bzdety że niby ie można 2*DDR400 to jakieś głupoty, wszystko chodzi poprawnie, tak samo podają na asrockach a chodzi cacy. tylko pamiętaj że żeby miećFSB 200 (400 efektywnie) na L7S7A2 trzeba podnieść PCI/AGP na 34/68, taki mały błąd w chipsecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde mam problem jak załanczam kompa z odstempem tak co 2 godzinki załancza mi sie i bios rozpoznaje proca jako duron a po restarcie spowrotem jako athlon ja mam proca duron 1600 mhz ale zmodowany na antka jak by rysik się wytarł to by został jako duron a on po restarcie uruchamia się jako athlon co mam zrobic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...