alvaro Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No właśnie. Rzecz w tym że próbowałem najpierw z wersją która jest standardowo instalowana przez XPka a potem na najnowszych i dalej to samo. Obojętnie którą wersję DirectXa zainstaluję. Mało tego. próbowałem na innej karcie graficznej a dalej to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nie chciałbym się powtarzać ale w kilku wątkach ale jak z zasilaczykiem ? mój ECS czy to z MX440, GF3 czy radkiem 8500LE zawsze bez problemów ale Live nie mam ;) grafę możesz odrzucić. jeśli instalujesz świeży system bez live to sieciówka działa ?? u mnie chodzi siciówa, innej nie mam, zobacz może jeszcze czy masz wyłączony fast writes w bisoie, jakie FSB masz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Jak zainstaluje system bez Live i jadę na Zintegrowanej karcie to sieć działa ale tylko przez jakiś czas. Wystarczy ze wlacze np. winampa i siec znika. Karta sieciowa nie daje znaku zycia i nie wykrywa sygnalu radiowego. Jesli nic nie wlacze i dziala tylko siec bez włączania musyki to sieć potrafi działać przez jakis czas ale też nie za długo. Zasilacz 300W prądy Orange - 14A Red - 20A Yellow - 13A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Poza tym teraz na tym samym zasilaczu mam wszystko włączone na plyce K7S5A i działa bez zarzutu. Ten sam sprzęt na innej płycie głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zupełnnie zapomniałem FSB 133 - ram tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Alvaro <----- masz przycisk zmień i nie mnóż postów! Propozycje mam taką, odinstaluj zintegrowaną karte (najlepiej wyłącz w biosie) i tak jest shitowa!!! Problemy się skończą. Ten Live jest o dwa poziomy lepszy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Sorki. Dopiero zaczyna przygodę na jakimkolwiek forum. Problem w tym że tak jak pisałem wcześniej kiedy mam Live a zintegrowana jest wyłączona to mi się wiesza komp po mniej więcej 3 minutach. Po restarcie komputer sugeruje że problemem sa sterowniki karty graficznej. I tak w kółko macieja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Cytat Sorki. Dopiero zaczyna przygodę na jakimkolwiek forum. Problem w tym że tak jak pisałem wcześniej kiedy mam Live a zintegrowana jest wyłączona to mi się wiesza komp po mniej więcej 3 minutach. Po restarcie komputer sugeruje że problemem sa sterowniki karty graficznej. I tak w kółko macieja.Spoko, ale ja się pytam czy wyłączyłeś ją fizycznie w biosie?? A jeśli nie to czy próbowałeś ją wyłączyć w biosie i zrobić reinstalkę systemu?? Trzeba wszystkiego próbować. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Tak. Wylaczylem ja fizicznie w BIOSie :D. Potem jeszcze wyłączyłem USB i nie używane porty i nic nie pomogło niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Wiecie co mam pytanko czy na L7S7A2 mozna włorzyc 2 pamięci 400MHz bo coś słyszałem ze tylko jedna jest rozpoznawana a dwie działają tylko 333 ?? mozecie mi napisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 trochę się niecierpliwie bo na dniach mam kupić pamiątki a niemam jeszcze odpowiedzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 te bzdety że niby ie można 2*DDR400 to jakieś głupoty, wszystko chodzi poprawnie, tak samo podają na asrockach a chodzi cacy. tylko pamiętaj że żeby miećFSB 200 (400 efektywnie) na L7S7A2 trzeba podnieść PCI/AGP na 34/68, taki mały błąd w chipsecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set2004 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 kurde mam problem jak załanczam kompa z odstempem tak co 2 godzinki załancza mi sie i bios rozpoznaje proca jako duron a po restarcie spowrotem jako athlon ja mam proca duron 1600 mhz ale zmodowany na antka jak by rysik się wytarł to by został jako duron a on po restarcie uruchamia się jako athlon co mam zrobic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...