Krystianus Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Od czasu jak zainstalowalem nowego ATI RADEONA 9200 128 DDRAM 128 BIT podczas uruchamiania systemu rozmazuje mi sie grafika windowsa... nie wiem jak to ująć, abyście mnie dobrze zrozumieli, ale chodzi o to... iż logo windowsa które pokazuje się przy uruchamianiu systemu jest początkowo dobre... a po jakimś czasie się rozmazuje jego część (za każdym razem inna), czasami obrazy się nachodzą, czasami są jakieś zakłócenia podłóżne itp. Nawet jak usunąłem ładowanie się loga... to w tym czasie co powinno się ono załadować mam tryb tekstowy (a jakby inaczej) który też się później zakłóca... z tymże już wtedy same krzaczki na ekranie... Pomóżcie co robić i o co chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jak masz możliwość to sprawdź ją na innym kompie, to będziesz wiedział czy to karta walnięta, czy Twój komp do niej nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A to sie dzieje tylko podczas startu systemu, czy potem te "rozmucia" zostaja na pulpit i gry itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 byc moze w tym trybie moniek ma ustawione arkadowe wartosci polozenia/rozmiaru obazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Cytat Jak masz możliwość to sprawdź ją na innym kompie, to będziesz wiedział czy to karta walnięta, czy Twój komp do niej nie pasuje.Kurde-jak ja mogłem o tym zapomnieći... w najbliższym czasie sprawdzę ją u kumpla i dam znać. Cytat A to sie dzieje tylko podczas startu systemu, czy potem te "rozmucia" zostaja na pulpit i gry itp?To tylko na początku i zawsze (przynajmniej mi się tak wydaje) w tym samym momencie... poźniej rozmycia znikają i pokazuje się pulpit Win... to są takie raczej zamazania, zniekształcenia itp... Cytat byc moze w tym trybie moniek ma ustawione arkadowe wartosci polozenia/rozmiaru obazuTu chyba nie chodzi o tryb... gdyż od początku do momentu załadowania kilku plików systemowych z Win wszystko jest ok...dopiero w końcówce ładowania windy (tuż przed pojawieniem się pulpitu) zamiast napisów w dosie mam dosowskie krzaczki... coś jakby mój Radek zakodował wszystkie wyświetlane informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...