soql Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Witam !! Szału już dostaje - nie mogę znaleźć prostego programiku któy konwertował by mp3 w mp3 i tylko zmieniał podstawowe opcje - bitrate, mono/stereo, ilosc Hz - zna ktos może jakiś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 proponuję CDDA Extractor. Jak dla mnie jest bardzo prosty i funkcjonalny, czyli możesz sobie skonfigurować konwersję jaką chcesz (nawet własną dowolną spośród dziesiątek gotowych) W pakiecie są cztery programy. A do konwersji służy Easy Audio File Converter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Cos slabo szukales - Easy CD-DA Extractor - tak jak wskazal poprzednik. W tym linku znalazlbys conajmniej 50 takich programow: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...%2Bdownload&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mam Easy CD-DA Extractor - i nie ma tej opcji o ktrórej piszecie - a już na innym forum o niej czytałem - mam wersję 7.0 - czyżbym musiał full version skołować ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jak nie ma? Musi byc! Wchodzisz w Audio File Format Converter, dodajesz do listy swoje MP3. Ustawiasz obok bitrate na jaki ma ci kompresowac, a bardziej zaawansowane ustawienia znajdziesz klikajac w Configure... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 to ja mam CDDA w wersji 5.0 i jest! poszukaj lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Odpowiedz prosta WinLAME, niewielki, bardzo prosty program, bardzo szybki, i w dodatku korzysta z najlepszego kodeka mp3 - LAME.... Nic wiecej Ci nie potrzeba... http://prdownloads.sourceforge.net/winlame...ll.exe?download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 WINGOGO+DECODEPRO decode pro dekoduje mp3 do wav potem odpalasz wingogo i ustawiasz kopresje ja zawsze ich uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...