Skocz do zawartości
Megabyte

Gdzie kupić Visual C++ 2003 .NET Standart?

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli studiujesz to popytaj na uczelni czy czasem nie maja podpisanej umowy z MS. U mnie tak jest i znaczna wiekszosc softu na czas studiow moge miec za friko, lacznie z systemem (wszelkie developerskie narzedzia tez sa).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli studiujesz to popytaj na uczelni czy czasem nie maja podpisanej umowy z MS. U mnie tak jest i znaczna wiekszosc softu na czas studiow moge miec za friko, lacznie z systemem (wszelkie developerskie narzedzia tez sa).

Chodzi Ci o MSDN AA? Moja uczelnia niestety jak na razie nie przystąpiła do tego. Jednak i tak mi to niewiele daje bo nie moge sprzedawać programów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja widzialem w empiku VC++ .NET za 399 zl, przy czym nie wiem dokladnie jaka to wersja... moze rzuc na to okiem...

edit: wlasnie teraz rzucilem okiem na link do promise'u. oferta empiku nie wydaje sie w takim przypadku atrakcyjna. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co tam ciekawego w pudelku dali? :)

2cd Visual c++

1cd Visual Studio prerequisites

3cd MSDN

1cd serwice pack pod windowsa 2000 :)

treść licencji

100 stronicowa ksiazeczke pt "Getting Started with ms visual c++. net version 2003"

i pełno plakatów do powieszenia na ściane :wink: np z rozpiska klas MFC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wow, jest MSDN ? Myslalem ze wersja standard jest "wykastrowana" z wszystkiego co sie da...

Sam byłem zaskoczony. Jedynym minusem jest to że prawie wszystkie opcje z grupy "compiler optymalization" są wyłączone. :( Jak na razie musze powiedzieć że ogólnie jestem zadowolony i że: "Nie taki Microsoft straszny jak go malują" :D Za 262zł otrzymuje naprawde wypasione środowisko programistyczne z możliwością pisania programów komercyjnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi