Megabyte Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Jak w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 http://www.microsoft.com/poland/sklepy/default.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jesli studiujesz to popytaj na uczelni czy czasem nie maja podpisanej umowy z MS. U mnie tak jest i znaczna wiekszosc softu na czas studiow moge miec za friko, lacznie z systemem (wszelkie developerskie narzedzia tez sa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jesli studiujesz to popytaj na uczelni czy czasem nie maja podpisanej umowy z MS. U mnie tak jest i znaczna wiekszosc softu na czas studiow moge miec za friko, lacznie z systemem (wszelkie developerskie narzedzia tez sa).Chodzi Ci o MSDN AA? Moja uczelnia niestety jak na razie nie przystąpiła do tego. Jednak i tak mi to niewiele daje bo nie moge sprzedawać programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Chodzi Ci o MSDN AA?Tak. Moja uczelnia niestety jak na razie nie przystąpiła do tego. Jednak i tak mi to niewiele daje bo nie moge sprzedawać programów.No to tu masz chyba najtaniej http://www.promise.com.pl/sklep/asp/is.pin...id=16753&vid=55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 a ja widzialem w empiku VC++ .NET za 399 zl, przy czym nie wiem dokladnie jaka to wersja... moze rzuc na to okiem... edit: wlasnie teraz rzucilem okiem na link do promise'u. oferta empiku nie wydaje sie w takim przypadku atrakcyjna. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Przed chwilą zamówiłem tego visuala w promise. Jak go już dostane to napisze czy ta firma wywiązała się z tego dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Dzisiaj doszedł do mnie Visual. Jak na razie na niego nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 A co tam ciekawego w pudelku dali? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 A co tam ciekawego w pudelku dali? :)2cd Visual c++ 1cd Visual Studio prerequisites 3cd MSDN 1cd serwice pack pod windowsa 2000 :) treść licencji 100 stronicowa ksiazeczke pt "Getting Started with ms visual c++. net version 2003" i pełno plakatów do powieszenia na ściane :wink: np z rozpiska klas MFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Wow, jest MSDN ? Myslalem ze wersja standard jest "wykastrowana" z wszystkiego co sie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Wow, jest MSDN ? Myslalem ze wersja standard jest "wykastrowana" z wszystkiego co sie da...Sam byłem zaskoczony. Jedynym minusem jest to że prawie wszystkie opcje z grupy "compiler optymalization" są wyłączone. :( Jak na razie musze powiedzieć że ogólnie jestem zadowolony i że: "Nie taki Microsoft straszny jak go malują" :D Za 262zł otrzymuje naprawde wypasione środowisko programistyczne z możliwością pisania programów komercyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Za 262? Wydaje mi sie ze maja tam za 267 + koszt przesylki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Nie szukajmy dziury w calym. Kilka zlotych nie stanowi jakiejs istotnej roznicy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Za 262? Wydaje mi sie ze maja tam za 267 + koszt przesylki :)215zł netto = 262.3zł z VAT i tyle zapłaciłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Fajny prezent nam MS przygotował z okazji wejścia do UE. Visual c++ std podrożał o 80% 8O :evil: A miałem kupować także visual c#, który jest w takiej samej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 no niestety. tutaj wiecej na ten temat http://www.windows2003.pl/news.aspx?cat=M&id=754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...