DooDah Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 dowiedzialem sie niedawno, ze kumpel pracuje w firmie w ktorej sa niezli fachowcy i niezly sprzet na ktorym mogliby mi zrobic dowolny wb, tylko w tym rzecz ze ja nie znam sie totalnie na wb i potrzebuje projektow, najlepiej jak najwydajniejszego, jezeli ktos ma link, albo projekty to moze... z gory dziekuje. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 najlepiej zajrzyj na forum na www.overclockers.com . jeśli to nie pomoże to sugeruje www.dangerden.com - Ci mają chyba jedne z najlepszych bloków. jest jeszcze www.geminicool.com - bloczki spiralne porównywalne wydajnością z dangerdenem. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ... www.geminicool.com - bloczki spiralne porównywalne wydajnością z dangerdenem...ja rzeklbym ze troche wydajniejsze sa te spiralne (szczegolnie ten glebszy) - na overclockers.com wsrod art. o W/C z tego roku byl 1 z testami i te gemini okazaly sie najwydajniejsze :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 www.silverprop.com => cyclone 5 imo te sa najlepsze (widzialem gdzies testy, ale gdzie niepamietam, lepsze od swiftech'a oraz dangerdena, nie wiem jak z innovatekiem - innovacool rev3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 TU sa zdjecia wnetrza "cyklonow" 3, 4 i 5 tak wyglada 5 _ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 TU sa zdjecia wnetrza "cyklonow" 3, 4 i 5 tak wyglada 5 _ 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 wypasiony ten bloczek co :twisted: nawet nie zastanawiam sie nad cena bo pewnie jest wyje***ta :wink: ale to musi miec wydajnosc :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja mam w glowie projekt bloczku ktory prawdopodobnie przebilby wydajnoscia tego cudaka. Ten wyglada ekstra moj jeszcze fajniej, tak mocno ma zakrecone kanaly 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 hmmm... chodzilo mi o projekty, a nie zdjecia gotowych blokow, ale sie juz przyzwyczilem, ze w co 10 poscie pada dobra odpowiedz/porada. ale i tak dziekuje za zainteresowanie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 hmmm... chodzilo mi o projekty, a nie zdjecia gotowych blokow, ale sie juz przyzwyczilem, ze w co 10 poscie pada dobra odpowiedz/porada. ale i tak dziekuje za zainteresowanie.... GEMINI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 TU sa zdjecia wnetrza "cyklonow" 3, 4 i 5 tak wyglada 5 _ 8O 8O 8O Niezły szkoda że jak narazie u Nas niedostepny 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 A moze taki ? Dosc skromny :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 na co to jest na pentiuma 2/3 - Slot1 czy na Itanium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...