0000 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 W rachube wchodzi TI 4200 , RADEON 9600 PRO.RADEON 9600 128/128 ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A co Wy myslicie, ze znajdzie sobie R9500pro w kazdym kolorze nadwozia i w cenie ponizej 700 pln ? Niedos, ze R9500pro to juz niemal rarytas nie do dostania to jeszcze jest wyceniony ze hej. Oczywiscie kupowac dzis ti4200 za ponad 500 pln to glupota ale za 350 pln to najlepsza karta na globie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 To niech kupi modowalnego, za 600zł ma na każdej giełdzie i Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Kup takiego, ktory na 100% bedzie modowalny. To rowniez ciezki zakup. Nie wiadomo co dostaniesz. Albo przechodzony albo nigdy nie wiadomo co dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Kupiłem i problemów z nim nie było. Równie dobrze możesz trafić walniętą zwykłą karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Wyloz za kolesia pienidadze. Jak bedzie modowalny to Ci odda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 To moze tak...przesle mi hajs, za mu załatwie i jak nie bedzie działac hajs odsyłam :) Jakby był osobiście to moge mu powiedzieć gdzie na 100% kupi dobry egzemplarz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 ja bym jednak brał którąś z Ati bardziej... przyszłościowa :D nie da się ukryć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Siemano, tez teraz kupuje graficzke :lol: I co wybrać do ostrego kręcenia??? :? Ja mysleałem na Creative GF Ti4200, co wy na to? mam 600zł. I wolał bym raczej nówke... Chodzi mi o to żeby złamać tom bariere w 3DMarku 2001se 14000 punktów... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Siemano, tez teraz kupuje graficzke :lol: I co wybrać do ostrego kręcenia??? :? Ja mysleałem na Creative GF Ti4200, co wy na to? mam 600zł. I wolał bym raczej nówke... Chodzi mi o to żeby złamać tom bariere w 3DMarku 2001se 14000 punktów... :lol: :lol: :lol:lyknij jakiegos moze znajdziesz ti4600 jeszcze z szybkimi pamiatkami to z nim do 380-390/800 dojedziesz jak bedziesz mial szczescie i zapupiscie dobre chlodzenie -wtedy to z 18k zrobisz;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Podajcie jakieś serie dobre które się dobrze kręcom to przy kupnie będe sprawdzał, a jaki jest najlepszy czas dostępu pamięci? 3,6? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kufa 5 stow za ti4200 :?: porabalo cie chlopie :?: nie w tych czasach, ta karta juz troche ma latek. moj kosztowal nowy 350zl box, 2 lata gwary. dozbierac i patrzec za radkiem jakims- r9500 pro, 9600prono ta ale ty masz palita :lol: dobrze się czujemy ?? Palit to bardzo dobra firma Moja karta podkręciła się 300 / 600 bez problemu a kupiłem w sierpniu 2003 za 300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 To moze tak...przesle mi hajs, za mu załatwie i jak nie bedzie działac hajs odsyłam :) Jakby był osobiście to moge mu powiedzieć gdzie na 100% kupi dobry egzemplarz :) Gdzie bo ja szukam i nic ??? Jesli mozna wiedziec ofc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 kufa 5 stow za ti4200 :?: porabalo cie chlopie :?: nie w tych czasach, ta karta juz troche ma latek. moj kosztowal nowy 350zl box, 2 lata gwary. dozbierac i patrzec za radkiem jakims- r9500 pro, 9600prono ta ale ty masz palita :lol: dobrze się czujemy ?? Palit to bardzo dobra firma Moja karta podkręciła się 300 / 600 bez problemu a kupiłem w sierpniu 2003 za 300zł a powiedz co to za wyczyn???? markowe kreca sie na ~325/630 bez problemu i wiecej :roll: pozatym jakosc obrazu ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Siemano, tez teraz kupuje graficzke :lol: I co wybrać do ostrego kręcenia??? :? Ja mysleałem na Creative GF Ti4200, co wy na to? mam 600zł. I wolał bym raczej nówke... Chodzi mi o to żeby złamać tom bariere w 3DMarku 2001se 14000 punktów... :lol: :lol: :lol:lyknij jakiegos moze znajdziesz ti4600 jeszcze z szybkimi pamiatkami to z nim do 380-390/800 dojedziesz jak bedziesz mial szczescie i zapupiscie dobre chlodzenie -wtedy to z 18k zrobisz;]]]TA TAA genghiskhan :lol: 380-390 na rdzeniu to chyba na FC i Vmodzie a 800na pamieciach ??? :lol: po V-modach ostrych takimi sposobami to radzia 9500 wykrecisz tak ze :twisted: gf4 ti spokooojnie odsadzi a taki offtopic :) moze pamietasz jeszcze nasza kłutnie o wydajnośći AF na gf 4 ti :D bo twierdziłes ze u siebie zanotowałes 1fps mniej w grach przy właczonym AF byłem u kumpla ktrory bez krecenia niczego i test default ma na gf4 ti 4400 128mb 12 k w 3dmarku :) właczylem mu AF 8x i ZONK 6980pkt !!! i taka to niby wydajność AF na gf 4 :DD looool ja bez AF mam 10k a z AF mam 9,5k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Siemano, tez teraz kupuje graficzke :lol: I co wybrać do ostrego kręcenia??? :? Ja mysleałem na Creative GF Ti4200, co wy na to? mam 600zł. I wolał bym raczej nówke... Chodzi mi o to żeby złamać tom bariere w 3DMarku 2001se 14000 punktów... :lol: :lol: :lol:lyknij jakiegos moze znajdziesz ti4600 jeszcze z szybkimi pamiatkami to z nim do 380-390/800 dojedziesz jak bedziesz mial szczescie i zapupiscie dobre chlodzenie -wtedy to z 18k zrobisz;]]]TA TAA genghiskhan :lol: 380-390 na rdzeniu to chyba na FC i Vmodzie a 800na pamieciach ??? :lol: po V-modach ostrych takimi sposobami to radzia 9500 wykrecisz tak ze :twisted: gf4 ti spokooojnie odsadzi a taki offtopic :) moze pamietasz jeszcze nasza kłutnie o wydajnośći AF na gf 4 ti :D bo twierdziłes ze u siebie zanotowałes 1fps mniej w grach przy właczonym AF byłem u kumpla ktrory bez krecenia niczego i test default ma na gf4 ti 4400 128mb 12 k w 3dmarku :) właczylem mu AF 8x i ZONK 6980pkt !!! i taka to niby wydajność AF na gf 4 :DD looool ja bez AF mam 10k a z AF mam 9,5k daj se na wstrzymanie **** Ty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 tez Cie lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art.plo Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 no coz ja kupilem karte 4 TI 4200 firmy MINT totalne dno o ile w 3D bylo ok to w 2D tragedia obraz zamazany itp doplaciem pare zlotych:):) i wziolem radka 9700 prawdopodobnie wine za zly obraz w 2D ponosi firma krzak czyli MINT ale to juz opowiesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 no coz ja kupilem karte 4 TI 4200 firmy MINT totalne dno o ile w 3D bylo ok to w 2D tragedia obraz zamazany itp doplaciem pare zlotych:):) i wziolem radka 9700 prawdopodobnie wine za zly obraz w 2D ponosi firma krzak czyli MINT ale to juz opowiesc a czego mozna sie spodziewac po takiej firmie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 a co sądzicie o GF4 Ti4200 CREATIVE , ile moge na niej punktów pociagnać bez kręcenia i druga sprawa nie znam sie co to to AF i jak sie je włacza i wyłacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 czy tą warto kupić http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25720424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 czy tą warto kupićhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=25720424 troche dziwnyten opis : CREATIVE GeForce4 TI4200 64MB (128bit) TV/DVI OEM AGP x4x8 DOSTĘPNA RÓWNIEŻ WERSJA AGP x2 zupelnie jakby byly osobne wersje na agpx2 ,x4 i x8 :) za tyle mozna brac, ale proponowalbym dozbierac troche kasy, wszak gf4ti wieczna nie jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A tak apropo co to AF i gdzie to właczyć i wyłaczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 A tak apropo co to AF i gdzie to właczyć i wyłaczyć??anizotropik filtering :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 A tak apropo co to AF i gdzie to właczyć i wyłaczyć??anizotropik filtering :lol: :wink:OK ok ale gdzie to wyłaczyć albo właczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 no filtrowanie anizotropowe poszukaj w ustawieniach pewnie masz "zalezne od aplikacji " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 warto zmieniać asrcka k7s8xe na NF7 bez S bo czytam ze jest dość awaryjny ten NF7 a jak u niego z wydajnościa czy ktoś sie moze przesiadl z asrocka?? Polecacie kupować ta płyte czy moze inna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...