P!otrek 1983 Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Papież będzie przejerzdżał ok. 300m od mojego domu. Cholera, ludzie znów zdepczą trawniki i naśmiecą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 moze postaw stoisko z kielbaskami i zimnym browarem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 olac kielbaski :!: ale za to jestem za browarem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Z tym browarem to mysle ze nie tak latwo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 to prawda że przeszukiwali mieszkania blisko trasy papieża? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Papież będzie przejerzdżał ok. 300m od mojego domu. Cholera, ludzie znów zdepczą trawniki i naśmiecą. no to masz problem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale masz ch*jowo ludzie ci nie dadza spokoju i bedziesz mosial sluchac jak stare baby spiewaja te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e piosenki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale masz ch*jowo ludzie ci nie dadza spokoju i bedziesz mosial sluchac jak stare baby spiewaja te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e piosenki :twisted: :lol: Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :lol: Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu :lol: a na jakiej podstawie przeszukiwali domy qwa tylko dlatego ze papiez przyjechal, jak dla mnie to troche przeginaja pale :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mam sposób na przegonieie tych starych bab :D hehehe... pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem :twisted: hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem :D zacznij się modlić :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :lol: Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu :lol: a na jakiej podstawie przeszukiwali domy qwa tylko dlatego ze papiez przyjechal, jak dla mnie to troche przeginaja pale :twisted: Dla bezpieczeństwa, zdejmowali jeszcze z okien kwiatki, cos slyszalem ze wymieniali szyby ( ciekawe na czyj koszt ) zeby czasem nie spadly na pielgrzymow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 moze postaw stoisko z kielbaskami i zimnym browarem ;) Przyjedziemy z RaFem ci pomóc :D hehe... tylko uwaga na BOR 8) :D hehehehe... bo nam browar skasują [jakby co to woda gazowana dla spragnionych pielgrzymów] :D hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mam sposób na przegonieie tych starych bab :D hehehe... pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem :twisted: hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem :D zacznij się modlić :D hehe cos bylo, ze nie moze byc wiecej nish ilestam decybeli :PPP ja radze jednak kasete KAT-a pooscic, utwoor 666, luub diabelski dom (bylektoora czesc :) ) , ale raczej 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mam sposób na przegonieie tych starych bab :D hehehe... pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem :twisted: hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem :D zacznij się modlić :D hehe puściutko pod domem-tłok przy drzwiach (You know I'm Seyin)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 wlasnie czas na tym zarobic, ustaw budke ale nie z piwem bo bedzie zakaz picia, jakies wizerunki papieza, walnij papiezowi foto jak bedzie przezjezdzal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 mam sposób na przegonieie tych starych bab :D hehehe... pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem :twisted: hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem :D zacznij się modlić :D hehe puściutko pod domem-tłok przy drzwiach (You know I'm Seyin)... O co chodzi :?: :D heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Papież będzie przejerzdżał ok. 300m od mojego domu. Cholera, ludzie znów zdepczą trawniki i naśmiecą. Współczuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale masz ch*jowo ludzie ci nie dadza spokoju i bedziesz mosial sluchac jak stare baby spiewaja te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e piosenki :twisted: Ehhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a może byś pomachał plastikowym karabinem z okna w momencie, kiedy papież będzie koło twego domu? Moc wrażeń na resztę wakacji gwarantowana - i wiele znajomości na komisariacie ( no i może 5 minut w teleexpresie) :D :D a tak w ogóle to wyrazy współczucia :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a może byś pomachał plastikowym karabinem z okna w momencie, kiedy papież będzie koło twego domu? Moc wrażeń na resztę wakacji gwarantowana - i wiele znajomości na komisariacie ( no i może 5 minut w teleexpresie) No dobry pomysł dla kogoś kto ma na tyle odwagi... :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ciekaw jestem czy by takiej odważnej osoby jakiś snajper nie ustrzelił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ciekaw jestem czy by takiej odważnej osoby jakiś snajper nie ustrzelił Snajperów przecież nie będzie... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...