Skocz do zawartości
P!otrek 1983

Papież będzie przejerzdżał ok. 300m od mojego domu.

Rekomendowane odpowiedzi

ale masz ch*jowo ludzie ci nie dadza spokoju i bedziesz mosial sluchac jak stare baby spiewaja te swoje <span style="color:red;">[ciach!]</span>e piosenki  :twisted:

:lol:

Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu  :lol:

a na jakiej podstawie przeszukiwali domy qwa tylko dlatego ze papiez przyjechal, jak dla mnie to troche przeginaja pale :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam sposób na przegonieie tych starych bab :D hehehe...

pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem :twisted: hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem :D zacznij się modlić :D hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszukiwali mieszkania, znalezli cos kolo 60 sztuk nielegalnej broni, nie powiedzieli ile skonfiskowali kompow :[ i nielegalnego softu  :lol:

a na jakiej podstawie przeszukiwali domy qwa tylko dlatego ze papiez przyjechal, jak dla mnie to troche przeginaja pale :twisted:

Dla bezpieczeństwa, zdejmowali jeszcze z okien kwiatki, cos slyszalem ze wymieniali szyby ( ciekawe na czyj koszt ) zeby czasem nie spadly na pielgrzymow :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze postaw stoisko z kielbaskami i zimnym browarem ;)

Przyjedziemy z RaFem ci pomóc :D hehe...

tylko uwaga na BOR 8) :D hehehehe... bo nam browar skasują

[jakby co to woda gazowana dla spragnionych pielgrzymów] :D hehehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam sposób na przegonieie tych starych bab :D  hehehe...

pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem  :twisted:  hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem  :D zacznij się modlić  :D  hehe

cos bylo, ze nie moze byc wiecej nish ilestam decybeli :PPP

ja radze jednak kasete KAT-a pooscic, utwoor 666, luub diabelski dom (bylektoora czesc :) ) , ale raczej 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pożyczę ci kasetę Vadera [death metal] zapakujesz to do wierzy wystawisz w oknie puścisz na full i masz puściutko przed domem  :twisted:  hehehe... a jak nie pomoże to nie wiem  :D zacznij się modlić  :D  hehe

puściutko pod domem-tłok przy drzwiach (You know I'm Seyin)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

puściutko pod domem-tłok przy drzwiach (You know I'm Seyin)...

O co chodzi :?: :D heh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może byś pomachał plastikowym karabinem z okna w momencie,

kiedy papież będzie koło twego domu?

Moc wrażeń na resztę wakacji gwarantowana - i wiele znajomości na komisariacie ( no i może 5 minut w teleexpresie) :D :D

a tak w ogóle to wyrazy współczucia :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może byś pomachał plastikowym karabinem z okna w momencie, 

kiedy papież będzie koło twego domu? 

Moc wrażeń na resztę wakacji gwarantowana - i wiele znajomości na komisariacie ( no i może 5 minut w teleexpresie)

No dobry pomysł dla kogoś kto ma na tyle odwagi... :D heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi