Storm211 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 WIec tak klopot nr: 1.Karta pamieci -nie moge jej wyczyscic do konca i nie wiem jak ja sformatowac, trzeba miec czytnik kart?? 2.Czasmi wyswietlacz blednie tzn znika z niego wszystko potem pojawia sie przez mgle i znowu działa a czasmi dlugo nie?? 3.No i podczas kopiowania mp3 wyskakuje monit ze za malo miejsca a kopiuje 10 mb jak mam wone 22????? pomocy prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 masz mozliwosc sformatowania karty: moj komputer / prawy guzik na mobile / formatuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 mv '/osla/$topic' '/elektronika/$topic' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skin Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 na wszystkie swoje pytania znajdziesz odpowiedzi na : http://www.siemenssl45i.gsmhosting.net/board/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...