tomaszg Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Mam plyte Abit KT7, proc Duron 700. Ostatnio komp startuje tylko i wylacznie po fizycznym odpieciu i ponownym wpieciu kabla do zasilacza. W przeciwnym wypadku - cisza. Zadnych sygnalow z biosu, niezaleznie, czy wyjme ram, graf. nic. Sprawdzalem na innym procu - duron 600 i sytuacja taka sama. Plyta byla nieuziemiona, ale juz to rozwiazalem - plyta lezy na stole na blaszce z obudowy poloczona z obudowa zasilacza. Co mozna jeszcze sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Powiem Ci ze mialem tak samo z ta plyta. Ale to sie dzialo na xp 1,7, nie moglem tego rozgrysc. Plyta padla po wycieku WC ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 problem sam znikl chwilowo. jednak nie uspokaja mnie to za bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 objaw moze wskazywac na zasilacz...... jaki masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 wlasnie zmienialem zasilacz. krotko po tym jak problem sie pojawil, moj stary zasilacz padl. zero oznakow zycia. wlozylem jakis zlom od znajomego i dziala wciaz z tym cyrkiem. nie wiem nawet jaki to zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...