raki Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a z Far Cry nie macie problemów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mialem przez chwile gre i nie mialem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a z Far Cry nie macie problemów??o jakich problemach mowa ? czy wogule dziala ? czy tez jak dziala ? demko przeszedlem nie przypadlo mi do gustu wiec i full'a nie mam, instalke wywalilem wiec screenow nie zapodam ale jak bardzo sie upierasz to sciagne jeszcze raz i zrobie pare zrzutów + jakis bench z frasa ... ;) chodzilo o ile pamietam 1024x768 low detail i mialem z 80fps przy wiekszych detalach zachowywalo sie tak jakbym wlaczyl aax8 i anizo x16 ;) winy upatruje w sterach bo skoro nie spadalo mi ponizej 70-80fps na low detail to niemozliwe aby na medium czy high juz wogule nie chodzilo - jezeli jednak tak bylo no to przyznaje racje - jest 1 gra ktora sypie sie w wyzszych detalach na r9100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a z Far Cry nie macie problemów??o jakich problemach mowa ? czy wogule dziala ? czy tez jak dziala ? demko przeszedlem nie przypadlo mi do gustu wiec i full'a nie mam, instalke wywalilem wiec screenow nie zapodam ale jak bardzo sie upierasz to sciagne jeszcze raz i zrobie pare zrzutów + jakis bench z frasa ... ;) chodzilo o ile pamietam 1024x768 low detail i mialem z 80fps przy wiekszych detalach zachowywalo sie tak jakbym wlaczyl aax8 i anizo x16 ;) winy upatruje w sterach bo skoro nie spadalo mi ponizej 70-80fps na low detail to niemozliwe aby na medium czy high juz wogule nie chodzilo - jezeli jednak tak bylo no to przyznaje racje - jest 1 gra ktora sypie sie w wyzszych detalach na r9100 :) Nie no jak przeszedłeś demko to jest looz... ale ja na swoim sprzęcie gram na 1024x768x32 i wszystko na medium i FPS sie wachają pomiędzy 23-60... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no tak ale ty uzywasz dx 7.0 , wiec w sumie to zadnych efektow tam nie masz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja za pare godzine bede mial juz 3 plytke i obadam co i jak. : P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja za pare godzine bede mial juz 3 plytke i obadam co i jak. : Pchcesz o tym blizej porozmawiac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no tak ale ty uzywasz dx 7.0 , wiec w sumie to zadnych efektow tam nie masz :(Co fakt to fakt :( Niestety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgadzam sie z kolegami wyżej.Mój brat ma R9100 i jeszcze dwóch kumpli z podwórka i NIKT mi sie ani razu nie skarżył że coś mu nie działa.Nikt z nich nigdy mi nie mówił czemu gra XXX nie chodzi u mnie a u jakiegoś jego kumpla tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heavy Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 moze kolega ktory zalozyl temat poda jakiego ma kompa bo jak ja zamienilem gf2mx400 na radka9200(128bit) jak mialem durona800 to bylo wolniej - poprostu chyba przez dx8 - slabszy procek nie wyrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nie chce blizej o tym rozmawiac, bo nie mam takiej "wladzy" jak ty. ; ) A relacje zdalem juz w topicu o Grach. ++ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...