djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak w temacie co będzie lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Te karty maja porównywalne osiągi. Ja bym chyba jednak wybrał GF2TI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 GF4MX440 jest wydajniejszy o jakies 20%. Ja bym wolal GF4MX bo teraz NVidia bedzie optymalizowac stery pod 4ki. Ale i tak to chyba nic nie da bo GF4MX to podrasowana GF2MX. Moje zdanie jest takie: Wole Gf2Ti 64mb jakiejs pozadnej firmy z pamieciami 4ns niz gf4mx440 od prolinka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak w temacie co będzie lepsze GeForce4 MX440. Jest szybsza i ma dużo szybszy FSAA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 GeForce4 MX440. Jest szybsza i ma dużo szybszy FSAA :)Ale i tak jest do [gluteus maximus] :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Z tego wsyztskiego wziol bym Radeona 7500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Z tego wsyztskiego wziol bym Radeona 7500Ja też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 GF4 tylko przy malej roznicy cenowej w stos. do gf2. Ale Radek to jednak lepszy wybór i tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 GF4 tylko przy malej roznicy cenowej w stos. do gf2. Ale Radek to jednak lepszy wybór i tak. Byle wersja BOX'owana przez ATi, bo jest taktowana zegarem 290/460, a inne OEM'y to 270/460 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ale radek ma sdramy to nie zwolni całości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 ale radek ma sdramy to nie zwolni całościRadek ma DDR !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 czytałem czytałem i widze tam tylko sdramy dopiero pisało że 8500 ma ddrki ale może źle napisali tylko że na giełdzie to pomaże o takim ati ale trudno się mówi kupię w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 czytałem czytałem i widze tam tylko sdramy dopiero pisało że 8500 ma ddrki ale może źle napisali tylko że na giełdzie to pomaże o takim ati ale trudno się mówi kupię w sklepieNie może tylko napewno zle napisali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ale radek ma sdramy to nie zwolni całości Simon masz jakieś złe info! Radek 7500 ma DDR`y! a nie SDRAM`y! i wogóle jest the best, i tylko minimalnie przygrywa z GF4MX440 w niektórych benchmarkach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a wszystkie gry i duperele chodza pod nim bezbłędznie bo mam złe przeżycia z ati ale rage to stare czasy a karta idzie do kumpla który grać będzie non stopa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 czytałem czytałem i widze tam tylko sdramy dopiero pisało że 8500 ma ddrki ale może źle napisali tylko że na giełdzie to pomaże o takim ati ale trudno się mówi kupię w sklepie Pierwsze Radeon'y miały nawet DDR'y (R100). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 dobra nie zabijajcie w sklepie to chyba JTT był maja zły opis zdarza sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 a najlepiej to sobie testy przegladnij :) http://www.nukleon.pl/opisy.php?opcja=view...f4-gainward.php http://twojepc.pl/artykuly.php?pine_geforce4_mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behap Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Simon masz jakieś złe info! Radek 7500 ma DDR`y! a nie SDRAM`y!zobacz na strone np: gigabyte - jak wol stoi radeon 7500pro z pamieciami sdram ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 AR64DG (ATi RADEON 7500 Pro) 64MB DDR memory accelerates the latest 3D and 2D games and applications AR64S-H (ATi RADEON 7500 Pro) 64MB SDR memory accelerates the latest 3D and 2D games and applications Ale zdecydowana większość Radków 7500 ma pamięci DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja bym tez wziol gf2ti ze wzgledu na porownywalne osiagi i nizsza cene :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jak w temacie co będzie lepszeByły testy na benchmark i lepszy minimalnie byl GF4. Ja bym brał to co tańsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Jeśli różnica w cenie wyniesie parenaście zł to bierz Gf 4 A jak będzie większa różnica to Gf 2 TI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 To już nei wiem wiem że ati maładną grafe a nvidia szybkośc cos może wybiorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 zadna z tych kart nie jest przyszlosciowa bo nie ma Pixel Shader . A najnowsze gry chocby Unreal 2 beda go potrzebowac. Xonowi ledwo co ciagla GF2ti w U2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 dobra biore radka 7500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 ja tam wzial bym radka 8500 :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Dobry wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Tez wlasnie zmieniam mojego mx400 na jedna z tych kart ale na jednym z zagranicznych servow ktostam pisal ze r 7.5k ma przestazala architekture, wiec nie wiem czy nie lepiej doplacic i kupic G4mx bo jak zwykle ta karta za kilka miechow dzieki sterownikom Nvidi moze byc szybsza o 30% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 A ja bym nie brał Radeona 7500 bo z ATI to właściwie co z tego że wydajne jak 60% straych gierek nie działa a patchy brak ja bym brał Geforce 4mx łatwiej byłoby sie go potem pozbyć a po kupnie Geforce 2 Ti straci sie wiele przy odsprzedaży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...