CeglA Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ...plyte glowna Shuttle 31v3 na nowego Epox-a 8K3A ,zostawiajac Athlona XP1700+. Na obecnej plycie (shuttle) kreci sie do 2000+. Jaki bedzie przyrost mocy i mozliwosci o/c? Jest sens pakowac w to kase? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Cytat ...plyte glowna Shuttle 31v3 na nowego Epox-a 8K3A ,zostawiajac Athlona XP1700+. Na obecnej plycie (shuttle) kreci sie do 2000+. Jaki bedzie przyrost mocy i mozliwosci o/c? Jest sens pakowac w to kase? Mam podobny problem i myślę, że u Ciebie przesądzi sprawę chłodzenie. Jeśli masz je super (AIR) lub WC to zmiana może coś dać (2,2v). Jeśli natomiast kupisz też wersję z Raidem to po dokupieniu drgiego (identycznego) dysku wydajność systemu wzrośnie (wzrost wydajności dysku twardego jest najłatwiej odczuwalny w codziennej pracy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a ja mysle że masz już tak super wypasionego kompa że wymiana czegokolwiek to grzech :!: :!: :!: lepiej iść z kumplami na piwko albo zabrać dziwczyne do kina :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...