CeglA Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ...plyte glowna Shuttle 31v3 na nowego Epox-a 8K3A ,zostawiajac Athlona XP1700+. Na obecnej plycie (shuttle) kreci sie do 2000+. Jaki bedzie przyrost mocy i mozliwosci o/c? Jest sens pakowac w to kase? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 ...plyte glowna Shuttle 31v3 na nowego Epox-a 8K3A ,zostawiajac Athlona XP1700+. Na obecnej plycie (shuttle) kreci sie do 2000+. Jaki bedzie przyrost mocy i mozliwosci o/c? Jest sens pakowac w to kase? Mam podobny problem i myślę, że u Ciebie przesądzi sprawę chłodzenie. Jeśli masz je super (AIR) lub WC to zmiana może coś dać (2,2v). Jeśli natomiast kupisz też wersję z Raidem to po dokupieniu drgiego (identycznego) dysku wydajność systemu wzrośnie (wzrost wydajności dysku twardego jest najłatwiej odczuwalny w codziennej pracy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 a ja mysle że masz już tak super wypasionego kompa że wymiana czegokolwiek to grzech :!: :!: :!: lepiej iść z kumplami na piwko albo zabrać dziwczyne do kina :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...