KOala Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Dzięki za sznurek- napisz jeszcze czy tym softem można bawić się legalnie i czy można nim coś zepsuć :)(mam jeszcze ponad dwa lata gwarancji). I czy rzeczywiście warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Wczytujac sie w wasze opinie szanowni forumowicze dochodze do wniosku ,ze kupie B IV (40Gb bo ta jest naj...najbardziej cicha),a moze dwie :mrgreen: .Mam Abita z RAID :twisted: .Myslac troche na temat ciszy dyskow przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie (czysto informacyjnie):Czy istnieje jakas alternatywa dla B IV jesli chodzi o dB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Wczytujac sie w wasze opinie szanowni forumowicze dochodze do wniosku ,ze kupie B IV (40Gb bo ta jest naj...najbardziej cicha),a moze dwie :mrgreen: .Mam Abita z RAID :twisted: .Myslac troche na temat ciszy dyskow przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie (czysto informacyjnie):Czy istnieje jakas alternatywa dla B IV jesli chodzi o dB. jesli chodzi o alternatywe to maxtor ale na lozyskach olejowych nie pmietam sybmolu L albo J na koncu, ktorys z nich co do abita i raida to cie zasmuce - bylo jusz pare watkow ze bara IV 40 nie chodzi na HPT370 w Ata100 tylko 66 u mnie jest to samo i nie mozna na to nic poradzic a podobno 2x bara w raidze to porazka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Faktycznie cos o tym slyszalem.Nawet kiedys zapodalem pytanie na ten temat... no i ktos odpowiedzial ,ze rozwiazali juz ten problem(g woli scislosci -wspolpracy 2x B IV z maryca RAID).Czyzby sie mylil? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 chodzi tylko o kontrolery HighPointa czy Promise też? słyszałem też teorie żę barracudy 4 firmware 3.75 działają po ludzku w raid ) - może ktoś coś wie o tym? bo cholera jasna szukam o tym informacji odkąd kupiłem barracude Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Haha, gut łan. No to wszystko wiadomo :) wiesz nie mam ochoty nic ci udowadniać. zresztą poco miałbym ściemniać. jak bym podał 5000 to można by było się czepiać a tak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...