Skocz do zawartości
f-lexa

B IV...i cisza

Rekomendowane odpowiedzi

Wczytujac sie w wasze opinie szanowni forumowicze dochodze do wniosku ,ze kupie B IV (40Gb bo ta jest naj...najbardziej cicha),a moze dwie :mrgreen: .Mam Abita z RAID :twisted: .Myslac troche na temat ciszy dyskow przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie (czysto informacyjnie):Czy istnieje jakas alternatywa dla B IV jesli chodzi o dB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczytujac sie w wasze opinie szanowni forumowicze dochodze do wniosku ,ze kupie B IV (40Gb bo ta jest naj...najbardziej cicha),a moze dwie :mrgreen:  .Mam Abita z RAID :twisted: .Myslac troche na temat ciszy dyskow przyszlo mi do glowy jeszcze jedno pytanie (czysto informacyjnie):Czy istnieje jakas alternatywa dla B IV jesli chodzi o dB.

jesli chodzi o alternatywe to maxtor ale na lozyskach olejowych nie pmietam sybmolu L albo J na koncu, ktorys z nich

co do abita i raida to cie zasmuce - bylo jusz pare watkow ze bara IV 40 nie chodzi na HPT370 w Ata100 tylko 66 u mnie jest to samo i nie mozna na to nic poradzic a podobno 2x bara w raidze to porazka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi tylko o kontrolery HighPointa czy Promise też? słyszałem też teorie żę barracudy 4 firmware 3.75 działają po ludzku w raid ) - może ktoś coś wie o tym? bo cholera jasna szukam o tym informacji odkąd kupiłem barracude

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...