jaan Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jak w temacie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 możesz sie do mnie przyłączyć jak chcesz nazwe timu sie zmieni ;-) ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 możesz sie do mnie przyłączyć jak chcesz nazwe timu sie zmieni ;-) ;-)Makar ale nie zamierzasz jusz opuszczać naszego teamu :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jakiej fuzji? Chcesz się do kogos dołączyć? Czy szukasz chętnych, tak jak fuxmen? A może inny team? :D Do mnie zawsze możesz się dołączyć :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Jakiej fuzji? Chcesz się do kogos dołączyć? Czy szukasz chętnych, tak jak fuxmen? A może inny team? :D Do mnie zawsze możesz się dołączyć :D :D :D :D :D :D Właśnie szukam samotnych liczacych takich jak ja ktorzy nie chca juz scigiac sie sami. A wlasciwie w jakiej "druzynie" liczysz?? P.S. To nie jest zaden akt desperacji przed wyprzedzeniem przez druzyne MaKaRa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 to dawaj dołacz do mnie :P bedziemy szybciej na szczycie :P @spiderman nie już nie zamierzam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 oczywiście i ja się dorzucę. Jak chcesz być wyżej to wal do mnie mam średnią powyżej 20 Wu/dzień i szukam nowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Dołącz się do nas A[tlon] TEAM :!: Masz linka w podpisie do strony :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Licze w druzynie którą sam załozyłem, aktualnie jesteśmy na 12. miejscu, ponad 30WU/dobre. Jesteś zainteresowany? Wal gg 2126797 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Łuuuuuuuuuu ilu chetnych ;] Zastanowie sie panowie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja daję staty: www.qpazoo.xu.pl/stat.html forum o nszej ekiipe: www.fux-forum.xu.pl i inne badziewia /juz działają :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja daję staty: www.qpazoo.xu.pl/staty.html Staty nie działają U mnie masz staty dynamiczne, odraz widzisz ile przeloiczyłeś, jaki masz średni czas itp... STATy :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 tak ale do takich statów to trzeba proxy itd. a ja jestem w sieci i tego nie dam rady zrobić :( chyba a pozatym co mi tam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Widze ze bardzo wam zalezy na nowcy czlonkach... Mam pytanie: czy przenoszac sie do jakiejs druzyny przechodza tez moje WU ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 niestety nie przechodzą, ale coś za coś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 tak ale do takich statów to trzeba proxy itd. a ja jestem w sieci i tego nie dam rady zrobić :( chyba a pozatym co mi tam To co ja mam to zwykłe setiqueue+neostrada... :roll: BTW: spodaobał mi się ten wynik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 wiesz wiekszość ludzi których mam, to tacy co na kompie to nie wiele potrafią, a pozatym do każdego pisać zeby sobie zmienial proxy to paranoia. i tak nikogo nie interesują staty(prawie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Prawda fuxmen, ale nie myśl że ja miałem łatwiej, sam wszystko ustawiałem (setidriver) ściągałem kilka WU, a później rarem i wysyłałem... Nie ma lekko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 tak ale do takich statów to trzeba proxy itd. a ja jestem w sieci i tego nie dam rady zrobić :( chyba a pozatym co mi tam To co ja mam to zwykłe setiqueue+neostrada... :roll: BTW: spodaobał mi się ten wynik :D Hmm... Ciekawe dlaczego :twisted: Nie ma moze innych "zdesperowanych" samotnikow oprocz mnie ?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 też to widziałęm ale nie chciałem pisać bo jeszcze wyjdę na satanistę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Nie ma moze innych "zdesperowanych" samotnikow oprocz mnie ?? :lol:ja bylem do 1 marca :) wtedy w ktoryms topicu napisalem ze denerwuje mnie samotne liczenie... po kilkunastu min. dostalem wiadomosc na priv :arrow: Atlon napisal zebym przylaczyl sie do jego teamu. dlugo sie nie zastanawialem i tak sobie teraz razem liczymy w dosc pokaznej grupie :D myslac o tym teraz dochodze do wniosku ze jest ciekawiej :arrow: zawsze cos sie dzieje... (ostatnio rywalizujemy z Fuxmenem) jest tez wysokiem miejsce w statsach a nawet film mozemy wygrac! (chociaz ja DVD nie mam :roll: ale co tam :wink:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Cfaniak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 oj śpiesz sie jaan bo już tylko 3 miejsca nas dziela mówi ci przyłacz sie do mnie a wspolnie zawędrujemy na szczyt :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 oj śpiesz sie jaan bo już tylko 3 miejsca nas dziela...P ;> wlasnie to mnie martwi... A co do tego przylaczenia to chyba poczekam az znajdzie sie drugi taki jak ja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 oj śpiesz sie jaan bo już tylko 3 miejsca nas dziela...P ;> wlasnie to mnie martwi... A co do tego przylaczenia to chyba poczekam az znajdzie sie drugi taki jak ja :D moze ja :twisted: jeszcze nikt z tweaka zemną nie liczy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 oj śpiesz sie jaan bo już tylko 3 miejsca nas dziela...P ;> wlasnie to mnie martwi... A co do tego przylaczenia to chyba poczekam az znajdzie sie drugi taki jak ja :D moze ja :twisted: jeszcze nikt z tweaka zemną nie liczy :wink: To samo moge powiedziec o swojej drużynie ;) Też jestem jedyny z Tweaka w swojej drużunie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a ja mam tylko jednego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja też mam jednego :P ps. jaan włączyłem lewy kierunkowskaz edit: idą łeb w łeb :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...