jaan Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ja też mam jednego :P ps. jaan włączyłem lewy kierunkowskaz edit: idą łeb w łeb :P To musialo niestety kiedys sie stac , moze was dogonie :lol: (kiedys :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 i poszedł :P mam nadzieje że nie :P mówie ci dołacz sie do mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja zapraszam do siebie. narazie licze sa, ale trwaja negocjacje i potajemne infekowanie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a niemiec widac ze cie wciaglo w seti ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a niemiec widac ze cie wciaglo w seti ;dwkurzyli mnie ci z barwkompa i na czas jakis moge odstawic UD ;] juz mam 6 WU i liczenie trwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a niemiec widac ze cie wciaglo w seti ;dwkurzyli mnie ci z barwkompa i na czas jakis moge odstawic UD ;] juz mam 6 WU i liczenie trwa :)ja tesz bym seti nie liczył gdyby nie obraźliwe epitety pod naszym adresem swego czasu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 mnie tez zmobilizowalo pochrząkiwanie panow z barwkomp'u,,, a poza to nie bedzie sie z nami wspanilymi tj ekipą tweak.pl równac grupka ludzi nie wiem czemu tlumnie sie tlumiąca pod banderą sklepu komputerowego ;-) Jaan - zapraszam do mojej druzyny,, jest nas kilku, plany mamy spore i i startujemy niemal od dolu wiec zabawy bedzie na dluzej ;-) TUTAJ znajdziesz stonę naszego TEAM'u jak by co zapraszam na GG 5350319 Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 a niemiec widac ze cie wciaglo w seti ;dwkurzyli mnie ci z barwkompa i na czas jakis moge odstawic UD ;] juz mam 6 WU i liczenie trwa :)spoko i zycze szybkiego dojscia do formy, jakas konkurencja się kroi na końcu teamu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 juz mam swojego kompa, bartona 2500+ i duronka 800 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...