MadMat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Podlączylem do tunerta TV kabelki zainstalowalem sterovniki zainstalowalem program ustawilem pal-D i kliknolem szukanie kanalów niestety nic nei zostalo znalezione need HLP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Gdyby ci to nie sprawilo problemu napisz pietro wyzej co za karta i jakie oprogramowanie dostales do niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Moze tak kabelek antenowy sie wysunal ? :D A tak na powaznie to posprawdzaj wszytkie systemy , nie masz zadnego konfliktu w systemi ? Moze czegos jednak nie zainstalowales ? Moze walnieta ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ok faza juz mam obraz co sie okazalo - kabelek antenowy sie polamal :P w sordku ale jest ok tylko ze teraz mam wiekszy dylemat gdyz dzwięku nie mam - czytalem o tym ze neikture karty dzwiękowe zintegrowane sie gryzą z nieORT: ORT: ORT: kturymi tunerami mam zintegrowaną AC'97 i nie bardzo wiem co mam robic slyszalem ze da sie jakos to naprawic ale jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Co to znaczy, że nie masz dźwieku? Konkrety, nie ma go w ogóle, czy tylko tego z karty tv? Jak to drugie, to sprawdź, do jakiego wejscia podlaczyles kabelek audio z tunerka i posprawdzaj w mixerze audio, czy dane wejscie jest wlaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Klopocik jak juz znacie mój tunerek podlaczylem go sobie , i nei mam starów Do XP na stronce sa jakies czerstwe :/ i nie dziala mi na nich :/ moze cos poradzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Kabelek wyjście audio na karcie TV trzeba podłączyć do wejścia karty dźwiękowej. Musi działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMat Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zrobilem ! zamiast mojego modelu podalem model pixel vivev oznaczony BT878 - to samo co mooj. ale teraz mam kabelek out - in i gdy go wtykne to glosu nie mam ale gdy wtykne kabelek ok glosnikoow pod tooner to jest glos co mam robic ? Mam TVN , TVP1 , TVP3, TVP4 - a jak znalesc poslat i TVP2 ? Dlaczego gdy wylaczam program to calyczas slychac z glosników podlaczonych do tunera glos z TV ? jakie sa najleprze programy do ogladania TV na tunerze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Po pierwsze, do jakiego wyjścia na karcie muzycznej wkładasz kabelek (mikrofon czy audio in)? Sprawdź w mikserze windows, czy przypadkiem nie masz wyciszonego dźwięku dla tych wejść. Jeśli nie możesz znaleźć programów przy wyszukiwaniu automatycznym, poszukaj ich ręcznie :-| . Jeżeli masz tuner Prolinka, to nie wiem, jaki masz problem ze znalezieniem sterów pod XP - ściągnij Pixelview Station. Do oglądania TV polecam DScaler, do przechwytywania obrazu - iuvcr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Jeżeli masz tuner Prolinka, to nie wiem, jaki masz problem ze znalezieniem sterów pod XP - ściągnij Pixelview Station. Do oglądania TV polecam DScaler, do przechwytywania obrazu - iuvcr. 1475192[/snapback] ja natomiast polecam nic nie sciagac od prolinka zadnych sterownikow ( odpusc sobie sterowniki ) sciagnij DScaler TV i uzywaj tego programu ( nie wymaga sterownikow ) Edytowane 1 Czerwca 2005 przez icemanhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...