Nuttie Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Witam Troche nie wiem czy ten dzial ale moze ktos sie znajdzie, kto zna sie na tym. Czy istnieje mozliwosc napisania jakiegos *.bata, exeka itp. ktory po kliknieciu wylacza badz wlacza "digital output only" ? Dzieki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Srry ze tak offtopic ale czemu to ma sluzyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Poniewaz dosc czesto korzystam ze sluchawek jak i glosnikow 5.1 z amplitunerem podlaczonym do live'a przez spdif i juz mi sie znudzilo ciagle ustawianie tego recznie. Poza tym czasem korzystam z pilota do tunera tv i przestawienie tych 2 trybow zajmuje troche czasu. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 AHA :) no ja mam 5.1 zintegrowane na plycie i w miejce Line OUT mam wrzucony rozdzielacz na dwa gniazda - w jedno wsadzone satelity a w drugie sluchawki... niestety kiepski rozdzielacz generowal sporo znieksztalcen , teraz mam pozlacany za 21zl (no name za 4zl:) ) i wszystko gra wiec juz nie musze sie tym bawic :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 sorry troche nie na temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 To nie znajdzie sie zaden programista? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nie odpowiem ci na to pytanie, ale to z pewnoscia nie bedzie BATch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...