SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A korzytajac z tego ze na Ośla łaczke trafili i posty o butach i nie wiadomo czego jeszcze to i ja dolacze posta o... no wlasnie o plecaku wojskowym typu kostka. Jako, ze sa bardzo dobre i wytrzymale i maja niebanalny wyglad ;) polecam wszystki jako dobry zakup, kto juz ma nie trzeba przekonywac, ze warto :) Niedawno kupilem nowa z allegro od uzytkownika co sprzedaje duzo wojsowych rzeczy :) [nie pisze nicka zeby nie bylo ze reklame robie] Cena 38zl za uzywana w wrecz idealnym stanie, na szerokich belkach :) A kupilem nowa poniewaz moja juz ma tylko jeden pasek na ramie i zaczyna wygladac nie ciekawie :) a jako, ze nigdy nie byla prana [5lat] to roznymi rzeczami nasiakla, ale wytrzymala godnie 5lat! :) Wiec kieruje pytanie do uzytkownikow ile lat wytrzymala wasza kostka?! Pozdrawiam hehe w nastepnym cyklu reklama butof HD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 dluuuuuuuugo :> jak cchecie to mam filmik, jak kumpel na swojej kostce zjezdza z wiaduktu :> to jest moc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Mam w domu dwie kostki :) (chyba ;) ). Kiedys jak do szkoły chodziłem, trudno to było dostać, każdy to chciał mieć. W jednej poszły paski, ale przyszyłem żyłką i trzymają się do dzis. Druga była solidniejsza i jakby ją wyprać wyglądałaby jak nowa. W sumie musze je odkopać, ostatnio leżały za szafą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 dluuuuuuuugo :> jak cchecie to mam filmik, jak kumpel na swojej kostce zjezdza z wiaduktu :> to jest moc :> Dawaj :) PS. dla nieznajacych tematu, kostki sa bardzo pakowne :) i nie sa latwo palne :D sprawdzone osobiscie, a juz nie mowie ile puszek napojow "chlodzacych" sie w niej miesci ]:-> Nie zamienilbym jej na zaden inny plecak :) EDIT: I jak juz to tylko z szerokimi belkami :) idealnie lezy na plecach i nie meczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Mam jedna kostke ale nie uzywam jej. Sam mam plecak na ktorym winieje moj avatar ;] i podpis Global DJ Broadcast ;] /Plecak to prezent przywieziony z Włoch ;]/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 http://www.bruce.zwrotnik.com/fora/mvi_2150.avi jak nie mozesz otworzyc, to.....bedzie ci codek potrzebny, ale jaki to nie pamietam...cos ze strony quick timea chyba.... (film krecony aparatem :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 kiedys mialem kostke ale sie wyeksploatowala. obecnie chodze z bardziej cywilizowanym plecakiem ;] co do latwopalnosci to jakis imbecyl w podstawowce wypalil mi dziure w niej :/ co do jej pojemnosci mierzonej w puszkach to moj rekord to 20 puszek, ale jak zostala postawiona na ziemi to dwie heveliusa puszki z dolu puscily :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 yyyyy moja pomiescila ksiazki i 6, czy 7 win :> ( w skzole bylem 3 lekcje wtedy i nauczycielka ten plecak podniosla, uslyszala "brzdek :> " ale to inna historia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ee tam, ja wole normalne plecaki, a od ponad 3 lat mam zawsze przy sobie niezawodny carry gear nike ;] i tylko widac slady noszenia, plecak nosil juz nie jedno ;D zuzycie na niskim poziomie no i ladnie sie prezentuje ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 coz moja to cala srednio + polibudy kilka semsetrow , a co do wyczynow to wytrzymala zadymy na 3 ostatnich jarocinach :) ( heh pelnila najczesciej role poduszki , gdy sie komarowalo gdzies w polu albo na dworcu :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 filmik fajny ja bym mojej kostki az tak nie torturowal :D, niezla jakosc jak na aparat :) A co mial naszyte na klapie? Kostka to plecak co wszystko zniesie :) 5 lat dzien w dzien ksiazki do szkoly i inne przybory ;) Max eksploatowany i nie rozerwala sie konstrukcja, temp. deszcz, snieg nic sie jej nie ima :) No chyba ze ktos kupil jakas nedzna podrobke takich widzialem od groma zal mi ludzi, mojejemu koledze nawet 3miesiecy nie wytrzymala lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 a ja sobie zaraz zaloze topic "jakie skarpetki nosicie, z gumka czy bezuciskowe :P " hehe dzien swira rox ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja wole tradycyjne plecaki, Obeznie Jan Sport Airborne. Bardzo fajny ale mi się kawałek materiału rozciął i oddam na gwarancje pewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 a ja sobie zaraz zaloze topic "jakie skarpetki nosicie, z gumka czy bezuciskowe :P " hehe dzien swira rox ;)ja uzywam bezuciskowych niedam sie japońcom :> :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ja mam jedna kostke w domu, czesto jej uzywam, jest po mojej siostrze, plecak ma 8 lat i jest nie do zdarcia, naprawiany kilka razy ale trzyma sie niezle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A propo Dnia Swira, leci teraz w HBO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja miałem i mam kostkę, ale nie używam :] została wyparta przez pęcaczek alpinus'a :]]] a kostka została wyparta dlatego że w wakacje 2oo3 kostka leżała sobie w namiocie [na podłodze] przez jakieś 3 tygodnie ... i złapał ją grzybek buhehehe... i jakoś mi się nie chciało jej wyprać to położyłem w pokoju i teraz kotek zrobił sobie z niej leżankę lol ... ale trzeba ją wyprać bo przyda się na wakację [tylko żeby znowu nie spleśniała] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A jakich uzywacie/polecacie plecaki ze stelarzem? Wojskowe only! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 moja wytrzymała 3 lata i juz jest w stanie rozkładu - jest wieeeeeeelka dziura na plecach (na samej górze tuz przy takiem zgrbieniu)na całą szerokość kostki :twink: a do tego dziura z boku i na spodzie :twisted:. Poza tym nie posiada juz jednego ramiączka ale ja i tak ją kocham :roll: Zamierzam kupić nową ale z tą sie na 100% nie rozstane ( zawitam u szewca to moze mi naprawi :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja moja poprzednia spale :) a popioly rozniasa sie w powietrzu hyhy :) A ktos z was upiekrzal jakos swoje kostki? typu, naszywki itp :) Ja mialem pare, i przez dluzszy okres na agrafki mialem przypieta czesc z koszulki IRON MAIDEN "The best of the beast", kto wie ten wie :) Raz myslalem zeby moze na klapie wyszyc od piwa "klapse" mam ich z 250sztuk i jakos nadal szukam zastosowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/fora/propozycja3.jpg moja tak wyglada mnei jwiecej (troche sie zmninily naszywki ;> ) a to u kumpla to byl fragment koszulki, ale jakiej kapeli, to nie iwem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 http://www.bruce.linuxpl.com/fora/propozycja3.jpg moja tak wyglada mnei jwiecej (troche sie zmninily naszywki ;> ) a to u kumpla to byl fragment koszulki, ale jakiej kapeli, to nie iwem :> Super wyglada :) i ten AMD po srodku na dole hehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 moja ma juz ponad 4 lata i jest w dobrym stanie myśle ze kolejne 4 spokojnie da rade nosić różne specyfiki =)).Nigdy jej nie prałem a jest nasiąknięta różnyki trunkami co najlepiej daje sie odczuć gdy pada deszcz i troche zmoknie wtedy to unoszą sie specyficzne zapachy ... siostra tez miała "kostke" ale niestety nieprzetrwała nocnej eskapady chomika po pokoju i jest w niej całkiem pokaźna dziura P.S. chomik nieprzetrawił tego co wszamał i padł =)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 P.S. chomik nieprzetrawił tego co wszamał i padł =)))) hyh kara jakas musiala byc :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kumpel zmieścił kiedyśdo "kostki" 20 (słownie dwadzieścia) litrowych kartonów wina, bo było tanio, jak to ładnie określił (Italia i winko w plastikowych butlach 5l RoXXX :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kumpel zmieścił kiedyśdo "kostki" 20 (słownie dwadzieścia) litrowych kartonów wina, bo było tanio, jak to ładnie określił (Italia i winko w plastikowych butlach 5l RoXXX :) )e tam , ja smiescilem 13 albo 14 9 nie pamietam juz ) butelek piwa (lech ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZAKU Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Razem z kumplem naładowaliśmy do kostki 22 browary w butelkach tylko powstał problem bo kostka była tak ciężka ze musieliśmy nieść ja we dwóch :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 <smiech> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 też ma kostkę i faktycznie kawał dobrego plecaka mam już chyba z 3-4 lata i tylko raz pasek mi się zerwał ale matylda przyszyła i spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 miałem kostkę w podstawówce, chyba z 12-13 lat temu. Na początku średniej rozleciała mi się i zaqpiłem drugą, teraz chyba leży w piwnicy... zdradziłem ją... mam Jansporta od 3 lat i sie ciesze :) poza tym na widok militariów i wojskowości reaguję napadem agresji :) (skonczyłem studia, narazie ciasza ale W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iacze pewnie nie dadzą za wygraną) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...