Skocz do zawartości
SKRYTOBOJCA

Plecak KOSTKA the best :)

Rekomendowane odpowiedzi

A korzytajac z tego ze na Ośla łaczke trafili i posty o butach i nie wiadomo czego jeszcze to i ja dolacze posta o... no wlasnie o plecaku wojskowym typu kostka.

Jako, ze sa bardzo dobre i wytrzymale i maja niebanalny wyglad ;) polecam wszystki jako dobry zakup, kto juz ma nie trzeba przekonywac, ze warto :)

Niedawno kupilem nowa z allegro od uzytkownika co sprzedaje duzo wojsowych rzeczy :) [nie pisze nicka zeby nie bylo ze reklame robie]

Cena 38zl za uzywana w wrecz idealnym stanie, na szerokich belkach :)

A kupilem nowa poniewaz moja juz ma tylko jeden pasek na ramie i zaczyna wygladac nie ciekawie :) a jako, ze nigdy nie byla prana [5lat] to roznymi rzeczami nasiakla, ale wytrzymala godnie 5lat! :)

Wiec kieruje pytanie do uzytkownikow ile lat wytrzymala wasza kostka?!

Pozdrawiam hehe w nastepnym cyklu reklama butof HD ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w domu dwie kostki :) (chyba ;) ). Kiedys jak do szkoły chodziłem, trudno to było dostać, każdy to chciał mieć. W jednej poszły paski, ale przyszyłem żyłką i trzymają się do dzis. Druga była solidniejsza i jakby ją wyprać wyglądałaby jak nowa. W sumie musze je odkopać, ostatnio leżały za szafą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dluuuuuuuugo :>

jak cchecie to mam filmik, jak kumpel na swojej kostce zjezdza z wiaduktu :>

to jest moc :>

Dawaj :)

PS. dla nieznajacych tematu, kostki sa bardzo pakowne :) i nie sa latwo palne :D sprawdzone osobiscie, a juz nie mowie ile puszek napojow "chlodzacych" sie w niej miesci ]:->

Nie zamienilbym jej na zaden inny plecak :)

EDIT:

I jak juz to tylko z szerokimi belkami :) idealnie lezy na plecach i nie meczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedys mialem kostke ale sie wyeksploatowala. obecnie chodze z bardziej cywilizowanym plecakiem ;]

co do latwopalnosci to jakis imbecyl w podstawowce wypalil mi dziure w niej :/

co do jej pojemnosci mierzonej w puszkach to moj rekord to 20 puszek, ale jak zostala postawiona na ziemi to dwie heveliusa puszki z dolu puscily :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam, ja wole normalne plecaki, a od ponad 3 lat mam zawsze przy sobie niezawodny carry gear nike ;] i tylko widac slady noszenia, plecak nosil juz nie jedno ;D zuzycie na niskim poziomie no i ladnie sie prezentuje ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coz moja to cala srednio + polibudy kilka semsetrow , a co do wyczynow to wytrzymala zadymy na 3 ostatnich jarocinach :) ( heh pelnila najczesciej role poduszki , gdy sie komarowalo gdzies w polu albo na dworcu :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filmik fajny ja bym mojej kostki az tak nie torturowal :D, niezla jakosc jak na aparat :)

A co mial naszyte na klapie?

Kostka to plecak co wszystko zniesie :)

5 lat dzien w dzien ksiazki do szkoly i inne przybory ;)

Max eksploatowany i nie rozerwala sie konstrukcja, temp. deszcz, snieg nic sie jej nie ima :)

No chyba ze ktos kupil jakas nedzna podrobke takich widzialem od groma zal mi ludzi, mojejemu koledze nawet 3miesiecy nie wytrzymala lol :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem i mam kostkę, ale nie używam :] została wyparta przez pęcaczek alpinus'a :]]] a kostka została wyparta dlatego że w wakacje 2oo3 kostka leżała sobie w namiocie [na podłodze] przez jakieś 3 tygodnie Dołączona grafika ... i złapał ją grzybek Dołączona grafika buhehehe... i jakoś mi się nie chciało jej wyprać to położyłem w pokoju i teraz kotek zrobił sobie z niej leżankę Dołączona grafikaDołączona grafika lol ... ale trzeba ją wyprać bo przyda się na wakację Dołączona grafika [tylko żeby znowu nie spleśniała]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja wytrzymała 3 lata i juz jest w stanie rozkładu - jest wieeeeeeelka dziura na plecach (na samej górze tuz przy takiem zgrbieniu)na całą szerokość kostki :twink: a do tego dziura z boku i na spodzie :twisted:. Poza tym nie posiada juz jednego ramiączka ale ja i tak ją kocham :roll:

Zamierzam kupić nową ale z tą sie na 100% nie rozstane ( zawitam u szewca to moze mi naprawi :P

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja moja poprzednia spale :) a popioly rozniasa sie w powietrzu hyhy :)

A ktos z was upiekrzal jakos swoje kostki? typu, naszywki itp :)

Ja mialem pare, i przez dluzszy okres na agrafki mialem przypieta czesc z koszulki IRON MAIDEN "The best of the beast", kto wie ten wie :)

Raz myslalem zeby moze na klapie wyszyc od piwa "klapse"

mam ich z 250sztuk i jakos nadal szukam zastosowania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.bruce.linuxpl.com/fora/propozycja3.jpg

moja tak wyglada mnei jwiecej (troche sie zmninily naszywki ;> )

a to u kumpla to byl fragment koszulki, ale jakiej kapeli, to nie iwem :>

Super wyglada :) i ten AMD po srodku na dole hehe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja ma juz ponad 4 lata i jest w dobrym stanie myśle ze kolejne 4 spokojnie da rade nosić różne specyfiki =)).Nigdy jej nie prałem a jest nasiąknięta różnyki trunkami co najlepiej daje sie odczuć gdy pada deszcz i troche zmoknie wtedy to unoszą sie specyficzne zapachy ... siostra tez miała "kostke" ale niestety nieprzetrwała nocnej eskapady chomika po pokoju i jest w niej całkiem pokaźna dziura

P.S. chomik nieprzetrawił tego co wszamał i padł =))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kumpel zmieścił kiedyśdo "kostki" 20 (słownie dwadzieścia) litrowych kartonów wina, bo było tanio, jak to ładnie określił (Italia i winko w plastikowych butlach 5l RoXXX :) )

e tam , ja smiescilem 13 albo 14 9 nie pamietam juz ) butelek piwa (lech )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też ma kostkę i faktycznie kawał dobrego plecaka mam już chyba z 3-4 lata i tylko raz pasek mi się zerwał ale matylda przyszyła i spox

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem kostkę w podstawówce, chyba z 12-13 lat temu. Na początku średniej rozleciała mi się i zaqpiłem drugą, teraz chyba leży w piwnicy... zdradziłem ją... mam Jansporta od 3 lat i sie ciesze :) poza tym na widok militariów i wojskowości reaguję napadem agresji :) (skonczyłem studia, narazie ciasza ale W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iacze pewnie nie dadzą za wygraną)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi